• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

05.04.2018

14:25

(VIDEO) UKUĆANI VAN SEBE, evo šta je sada osmislio Veliki šef! Muk i neverica u Beloj kući!

Rijaliti

(VIDEO) UKUĆANI VAN SEBE, evo šta je sada osmislio Veliki šef! Muk i neverica u Beloj kući!

Podeli vest

Nakon što su svi takmičari imali priliku da uživaju u jutarnjoj kafi i zracima sunca u velelepnom gradu nadomak Beograda, došlo je vreme za nova pisma Velikog šefa, a samim tim i kreativne zadatke

 - Dragi zadrugari, ovoga puta Veliki šef ima specijalan zadatak za sve vas. Pre nego što čujete o čemu se radi potrebno je da znate da treba da napravite spektakl. Ovoga puta ćete pripremiti imitacije, a kako bi bio uspešno obavljen neophodno je da se dobro pripremite. S obzirom na to da vas je trideset petoro u Zadruzi, jedna grupa će imati jednog više. Izvlačićete samo po 2 papirića. Nakon izvlačenja će svaki par sam za sebe odlučiti koga ćete imitirati. Možete odlučiti da li će to biti neko od takmičara ili domaća zvezda. Mora se tačno znati ko koga imitira. Veliki šef će se potruditi da vam priušti sve potrebne rekvizite i garderobu. Neophodno je da što bolje uvežbate svoje imitacije. Važno je da ozbiljno shvatite ovaj zadatak. Pozdrav - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Miljana Kulić je izvlačila papiriće koje je poslao Veliki šef, a parovi koji su izvučeni su: Luna Đogani i Sara Reljić, Maca Diskrecija i Duško Radonjić, Miljana Kulić i Sloba Radanović, Milan Milošević i Lepi Mića, Zorana Stefanov i Ana Korać, Snežana Mišković VIktorija i Andrijana Radonjić, Teodora Džehverović i Sanja Stanković, Anđelo Ranković i Nadežda Biljić, Gordana Džehverović i Kristina Kockar, Miki Đuričić i Bane Čolak, Marko Miljković i Jovana Tomić Matora, Dragica Janičić i Bora Santana, Filip Đukić i Vladan Vojnović Vojke, Marko Janjušević Janjuš i Radosav Stefanović Žuti, Marija Ana Smiljanić i Zorica Marković, Tomislav Panić, Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson.

Ono što je privuklo veliku pažnju svih jesu grupe takmičara poput Mine, Tome i Đeksona, kao i Gordane i Kije.

Pojedini ukućani bili su i te kako nezadovoljni predlozima, a među njima je bio i Bora Santana, koji je vidno bio iznerviran zbog Dragice.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija