• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

14.06.2018

07:47

(VIDEO) SVE BLIŽI POMIRENJU! Kija i Sloba priznali zadrugarima:  MI SMO STVORENI JEDNO ZA DRUGO!

Rijaliti

(VIDEO) SVE BLIŽI POMIRENJU! Kija i Sloba priznali zadrugarima: MI SMO STVORENI JEDNO ZA DRUGO!

Podeli vest

Slobodan Radanovć je svoju suprugu Kristinu Kockar prevario pred milionskim auditorijumom sa Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga". Posle osam meseci blogerka i pevač su raskinuli svoju vezu, a Sloba poslednjih nekoliko dana ima vrlo korektan odnos sa Kijom, pa se često zapričaju do ranih jutarnjih časova pričajući o zajedno proživljenim avanturama i planovima za budućnost 

Ovo su sve primetili gledaoci koji pomno prate dešavanja u Beloj kući, pa su bili znatiželjni da li postoji mogućnost da se ratne sekire između njih dvoje zakopaju i da se ponovo posvete svom braku. 

- Da li mogu da zaborave sve što je bilo proteklih 5 godina i ovo ovde i da krenu ispočetka, jer su baš jedno za drugo - glasilo je pitanje jednog od gledalaca.

Printscreen TV Pink

- Lako je sve to reći, mnogo je sve to teško sprovesti u delo, treba vremena i razmuvanja. Trebaju obe strane da povuku ručnu, da se žrtvuju. Ne znam koliko je ko spreman posle svega što se ovde dogodilo - objasnio je Sloba.

Printscreen TV Pink

- Saglasna sam sa Slobodanom. Imamo drugačiije karaktere, ali rođeni smo jedno za drugo, imamo ista interesovanja, te neke poglede na svet. Isti grad, istu slavu slavimo. Sve za šta nismo rođeni, zbog toga smo se svađali, ali i te kako mislim da smo stvoreni jedno za drugo - završila je Kija. 

Poznato je da Miljana Kulić ne može da se uzdrži od komentara koji se tiču Kije i Slobe, pa im je uputila ogromnu podršku i izjasnila se da "navija" za njihovu ljubav, govoreći da će pevač u svako ženi tražiti Kristinu. 

Printscreen TV Pink

Šta je još Kulićeva rekla o još uvek zakonitim supružnicima možete pogledati u narednom video-snimku. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija