• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. GAJIĆ - A. SPASOJEVIĆ

16.06.2018

11:04

POLICIJA PRIVELA LUNU! Preti joj GODINU DANA ZATVORA!

Rijaliti

POLICIJA PRIVELA LUNU! Preti joj GODINU DANA ZATVORA!

Podeli vest

Luna Đogani je nedavno privedena na informativni razgovor u PU Stara Pazova zbog osnovane sumnje da je počinila krivična dela davanje mita i prevara, kao i falsifikovanje javne isprave, saznaje Informer!

Policija je izvela blogerku iz Zadruge na ispitivanje zbog njenih tvrdnji da je kupila vozačku dozvolu, a ukoliko se protiv nje podigne optužnica, preti joj kazna zatvora od godinu dana.

Pretnje smrću

Luna je u rijalitiju Slobi Radanoviću detaljno ispričala šta se dogodilo.Ž


- Mučila sam se sa vožnjom. Mrzelo me je da učim. Platila sam. Mama mi je platila - izgovorila je Đoganijeva uživo na Pink televiziji.

(VIDEO) LUNINA LJUBAV JE BOLESNA, MISLI DA JE MNOGO BITNA! Zadrugari i dalje ne mogu da veruju šta je Đoganijeva radila posle žurke!

Policija je odmah reagovala i izvela blogerku na informativni razgovor, koji je trajao čak nekoliko sati.

printscreen/pink.rs

Anabela: Luno, skrati jezik!

Pošto joj je ćerka završila u policiji, Anabela je preko pevača koji su bili na žurkama u rijalitiju slala ćerki poruke da skrati jezik.
- Ona se jedno vreme kontrolisala, ali zatim je nastavila da pominje ljude iz spoljnog sveta. Zbog toga joj je i Sloba često govorio da joj je jezik najveći neprijatelj i da uključi mozak - kaže naš izvor.


- Luna ima dugačak jezik i uopšte ne vodi računa o tome šta priča na nacionalnoj frekvenciji. Čim se javno pohvalila da je kupila vozačku dozvolu, nadležni organi su reagovali. Priveli su je i tražili da im kaže o kojoj je auto-školi reč, kome je konkretno dala novac i i koliko... Pošto je pomenula da joj je mama platila dozvolu, uplela je i Anabelu Atijas u celu priču, pa će i ona uskoro biti pozvana na ispitivanje - tvrdi dobro obavešten izvor Informera.


On dodaje da se Đoganijeva pošteno isprepadala kad je videla da je policija došla po nju u Zadrugu.


- Mnogo se uplašila jer nije znala o čemu se radi. Potom se setila da je pretila Maci Diksreciji i Marku Miljkoviću smrću, jer je tokom svađe vikala kako treba "samo dva broja da okrene i oni su mrtvi", pa se zabrinula da je ne zovu zbog toga. U rijalitiju se izlanula i kako ona, Anabela i Andrej Atijas, kad uspavaju njene mlađe sestre Ninu i Blankicu, zajedno puše džoint. Rekla je Slobi kako joj je u prvi mah laknulo kad je čula da je reč o dozvoli, ali joj nije bilo svejedno kada je saznala kolika joj kazna preti - ističe naš sagovornik i dodaje:

Drogiranje
Đoganijeva će uskoro biti privedena i zbog priče da se porodično drogiraju pred maloletnom decom
Izvor Informera


- Prema mojim informacijama, Luna će uskoro biti privedena i zbog priče da se porodično drogiraju pred maloletnom decom.

Preti joj zatvor

Poznati advokat Sveta Vujačić kaže da bi Luna mogla da snosi ozbiljne posledice zbog ovog krivičnog dela.


- Ako se dokaže da je Đoganijeva kupila vozačku dozvolu, pored oduzimanja ove javne isprave, preti joj i zatvorska kazna od godinu dana. Pošto je reč o falsifikovanju dokumenta, davanju i primanju mita, pored nje će morati da odgovara još nekoliko osoba upletenih u slučaj - ističe ovaj pravnik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nina

pre 5 godina

Očigledno da je ugrozila prvo mesto iskompleksiranoj manipulatorki Kiji, pa sad treba što više da je napljujete. Ostali zadrugari su izrekli mnogo gore stvari pa nikom ništa. Jasno je svima da "veliki šef" namešta pobedu Kiji i da je sve unapred dogovoreno. Sramota!

Sandra

pre 5 godina

Hahabhaha... smesni ste. Pa ko normalan prica javno o tome kako je kupio vozacku, ili kako se drogira sa mamom i ocuhom???? i opet joj je Kija manipulatorka kriva... da, da... krivi su joj svi sto ona ima pileci mozak!!!!

Lka

pre 5 godina

Kristina je nagovorila da prica o vozackoj dozvoli, o duvanju raznih vrsta cigareta i sl gluposti.Pileci mozak je nju naterao.

Vuk

pre 5 godina

Crna Nina ti si precrtana blogerka.Koja blogerka nepismena rabota.

Rade

pre 5 godina

OPAAAAAAAA,,,ĐURĐOOOOOO,,,, za takve,,tako i treba ! ! ! ! ! ! Za sve takve, mamine i tatine, ćerke i sinove, koji su umislili da se novcem može sve. Voziti auto, postati lekar, i sva druga visoka zvanja ! ! !

Stefan

pre 5 godina

Ma nije nista strasno za lunu..tamo ima skim da bude ima mnogih kao sloba..

novica

pre 5 godina

Pa nije samo za dozvolu, nego i diplomu srednje škole, pretnje smrću samo uz dva POZIVA. A to nije naivno jer ju je djekson tešio kako joj mama poznaje "mafijaše" te da se ne sekira mnogo...A za travu i ostale narkotike, stavljanje bromazepama u piće u zadruzi da i ne pričamo...i to postoje snimci ali niko ne reaguje . čak ni produkcija.....a svi puni bromazepama pod jastucima..

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija