• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Milić

01.08.2018

12:25

KIJA VRIŠTALA NA SLOBU U CRNOJ GORI: Tražiš drugu šansu, a Lunu vodiš kod roditelja!

Rijaliti

KIJA VRIŠTALA NA SLOBU U CRNOJ GORI: Tražiš drugu šansu, a Lunu vodiš kod roditelja!

Podeli vest

Kristina Kockar se na Crnogorskom primorju žestoko posvađala sa suprugom Slobodanom Radanovićem, i to opet zbog njegove bivše ljubavnice Lune Đogani

Novopečena pevačica pobesnela je što je Sloba krio da blogerka nije bila kod njegove mame Draginje na rođendanu.

Informer

Sloba otišao na Kijin nastup i odneo joj ruže u znak pomirenja

Kad je Slobodan shvatio koliko je Kija ljuta, odlučio je da joj se izvini. I to kako! Pevač je otišao na njen nastup u Budvi i odneo joj buket ruža! Kija mu se samo zahvalila i nastavila da peva. Inače, Kockareva je oborila rekord u klubu, koji je bio do poslednjeg mesta popunjen. Na njen nastup je došao i Aca Lukas, koji inače ne ide često da sluša kolege.

Spremna da mu oprosti

- Kija i dalje voli Slobu i spremna je sve da mu oprosti samo kada bi on bio iskren prema njoj. Međutim, on ide iz laži u laž, a kap koja je prelila čašu bila je što ju je slagao da Luna nije bila kod njegove mame. Kada je to saznala, Kija je bila van sebe. Nije nju pogodilo što je suparnica bila kod njene svekrve, već što ju je muž bez blama slagao za nešto što je ubrzo saznala cela javnost - kaže izvor blizak paru.
Naš sagovornik tvrdi da ga je Kija odmah pozvala kada je iz novina saznala istinu i iz sveg glasa vrištala na njega.


- Pozvala ga je na mobilni i počela da urla: "Hoćeš drugu šansu, a i dalje me lažeš! Dokle ćeš se tako ponašati. Sram te, bre, bilo!" On je počeo da joj se pravda kako nije znao da će Luna doći, da se nisu ni sreli kod njega u porodičnom domu u Zrenjaninu, da ga ona ne zanima više... A kada je shvatio da mu Kija ništa ne veruje, rekao joj je:

"Šta je sa tobom, pa nisam mogao da joj zabranim da ode kod mojih." Kristina mu je poručila da joj se ne obraća, a potom mu je zalupila slušalicu - priča naš izvor.

Opravdanje
Šta je sa tobom, pa nisam mogao da joj zabranim da ode kod mojihSloba Radanović

Sreli se u Budvi

Kako saznajemo, njih dvoje se otad nisu čuli, ali su se prekjuče slučajno sreli u Starom gradu u Budvi. Sloba je sa prijateljima krenuo do jednog kafića gde ga je naš paparaco uslikao, a Kija do frizera, kog je zakazala pred nastup koji je imala u "Top hilu" u Budvi. Jedno drugom su samo rekli "ćao", on je hteo da popriča sa njom, ali Kristina nije zastala ni na sekundu.


Pozvali smo Kiju, koja nam je potvrdila priču, ali nije bila raspoložena da detaljnije govori o ovoj svađi.


- Istina je da smo se posvađali jer nastavlja da me laže - kratko nam je poručila Kija.

TV Pink

Luna: Jecam noću kad shvatim da Sloba ne spava pored mene

Luna Đogani otkrila je kako je posle Zadruge često vrištala noću kad bi se probudila i shvatila da Sloba Radanović ne spava pored nje! Blogerka je priznala da je zbog toga odlučila da potraži pomoć psihologa, kod kog ide dva puta nedeljno.

- U Zadruzi sam bila navikla da je Sloba noću pored mene i da kad otvorim oči prvo njega ugledam. Zbog toga, posle rijalitija, nikako nisam mogla da spavam. Jednom sam tako na jedvite jade zaspala, ali sam se usred noći probudila i videla da ga nema. Počela sam da jecam, da se gušim, vrištim, mnogo mi je bilo loše. Tada sam prelomila da ću da potražim stručnu pomoć - ispričala je Đoganijeva u emisiji "Zadruga - narod pita" i dodala da je želela da ljubavi sa Radanovićem da drugu šansu, ali da se on nije potrudio da je vrati.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesna

pre 5 godina

Luna godinama ide kod psihijatra, ne psihologa isto kao Anabela i njena majka. Sloba nije razlog za to

mima

pre 5 godina

Dosta ljudi koga vise zanima ne zauzimajte mesto mozda bi neko drugi imao nesto pametnije da kaze

Lara

pre 5 godina

Daj djevojko ne lupaj vise nisi, mogla da spavas jer on nije tu, nisi provela sa njim 5 godina nego 8-9mjeseci. ...dosta patetike i nebuloza...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija