• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

03.08.2018

12:00

(VIDEO) LEPI MIĆA ŽEŠĆE NAPLJUVAO SLOBU: On je na konto svog ku*ca POSTAO POPULARAN!

Rijaliti

(VIDEO) LEPI MIĆA ŽEŠĆE NAPLJUVAO SLOBU: On je na konto svog ku*ca POSTAO POPULARAN!

Podeli vest

U emisiji "Zadruga - narod pita" novinar i voditelj Darko Tanasijević je ugostio Pinkovu zvezdu i zadrugarku Saru Reljić i njenu najvieću podršku kroz život, mamu Indiru Reljić kao i bivšeg stanara Bele kuće, Lepog Miću

Večerašnji gosti su imali priliku da komentarišu dešavanja rijalitija Zadruga ali i same učesnike. Kao što je poznato, Mića je kao i uvek bio bez dlake na jeziku, a on tokom ove emisije nije štedeo reči za bivšeg cimera Slobe Radanovića

- Oni su poznati, ali ne zbog pesama već zbog drugih stvari... Sada pravimo priču da je Sloba izmislio slobodu, ne, on je na kontu svog ku*ca postao popularan, a ne što mu je pesma bila dobra. Pesma je bila dobra i tada, pa gde je bila. "Stjuardesa" je bila i pre tri godine, niko ga nije zvao. Ja sve znam. On peva odlično, to sve stoji. Ali on mora da radi na sebi, da vežba, on peva izvrsno - rekao je Mića.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni bot

pre 5 godina

Treba malo smanjiti kulturu na drzavnoj televiziji.

Ja

pre 5 godina

A ti si na kontu njegovog... u novinama i emisiji posto ti sam nisi zanimljiv.

cica

pre 5 godina

Ovaj tzv Lepi Mica prsti od ljubomore i besa. Naravno, to je van granica normalnosti i ne po prvi put. Ali sada, posto je ispricao kojesta o sebi, znamo i zasto!

Giša

pre 5 godina

Kako vas više nije sramota ovog mentola spominjati i dovoditi na tv.Dotakli sze dno dna fuj.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija