• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.08.2018

14:02

(FOTO) PA NJU NI MIKI SADA NE BI PREPOZNAO! Nadežda ponovo IŠLA POD NOŽ! Pogledajte kao sada IZGLEDA!

Rijaliti

(FOTO) PA NJU NI MIKI SADA NE BI PREPOZNAO! Nadežda ponovo IŠLA POD NOŽ! Pogledajte kao sada IZGLEDA!

Podeli vest

Pevačica Nadežda Biljić po izlasku iz Zadruge, posvetila se svojoj karijeri, s obzirom na to da je su ona i Miki Đuričić raskinuli veridbu

Nadežda je veoma aktivna i na društvenim mrežama, te svakodnevno objavljuje fotografije. 

Svojom novom objasvom iznenadila je sve, a mnogi sumnjaju da je Nadežda uradila nove estetske korekcije na sebi.

Pevačica je nedavno javno priznala da je stavila silikone u grudi, ali sada su primetne i pojedine korekcije na njenom licu. 

Instagram

(VIDEO) KIJA SE OVOGA NAJVIŠE PLAŠILA! Najveći STRAH se ostvario! Nećete verovati KO SE POJAVIO NA NJENOM NASTUPU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Simke

pre 5 godina

Nadežda mnogo si ljepša prirodnija, u tome je i suština ljepote , ove danas izoperisane ne liče ni našta, svaka je žena lijepa na svoj način, ne postoji ružna žena, ja nisam pratio zadrugu , samo tebe i Mikija, i bili ste mi baš kul, ali ti si bila od svih žena tamo najljepša. Tako nemoj da imaš taj kompleks.Okej si lik, a koliko sam pratio uz tebe ide lik kakav je Miki,ne poznajem ga , ali ono što sam gledao, ako je iskreno, savjetovao te je kao čovjeka, da budeš dama, žena, da držiš do sebe, da te niko ne vrijedja, da te poštuju i ti druge da poštuješ, ne znam što ste raskinuli, ako nemate nekakav interni dogovor koji javnost ne zna,ali skupa ste mi baš dobri. Takav čovjek treba ti, koji će da stane iza tebe u svakoj situaciji. Pozdrav iz Banjaluke, za tebe i Mikija.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija