• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nataša Šašić

09.08.2018

19:28

(FOTO) BUKNULA LJUBAV POSLE RAZVODA! Bivši supružnici KIja i Sloba pate jedno za drugim  IAKO VIŠE NISU U BRAKU!

Rijaliti

(FOTO) BUKNULA LJUBAV POSLE RAZVODA! Bivši supružnici KIja i Sloba pate jedno za drugim IAKO VIŠE NISU U BRAKU!

Podeli vest

Sloba Radanović nam je otkrio da su se posle suđenja on i njegova bivša žena Kija Kockar vozili Zrenjaninom. Evocirali smo uspomene i slušali zajedničke pesme, kaže pevač

Kija Kockar i Sloba Radanović i dalje se ludo vole, iako su se u utorak zvanično razveli!

Oni su tokom suđenja plakali, a nakon što su okončali brak, zajedno su izašli iz Prvog osnovnog suda u Zrenjaninu i još sat i po vremena nisu mogli da se razdvoje.

Novak Đurović

Nakon što je odvezao Kiju, Sloba je došao da se pozdravi s roditeljima, a zatim je krenuo ka Beogradu. Ekipa Informera ga je srela ispred njegove kuće. Delovao je tužno i slomljeno.

Novak Đurović

Bilo je teško

- Posle suda smo se Kristina i ja vozili sat vremena po Zrenjaninu. Želeli smo da obiđemo ceo grad. Kupili smo da jedemo i onda smo se provozali. Sada smo prvi put imali priliku posle "Zadruge" da se ispričamo u našem gradu. Za pet godina svaki kutak ovog grada smo prošli, tako da, gde god da pogledam, vrate mi se uspomene na nju. I ranije smo nas dvoje voleli tako da se vozimo po gradu. Danas je bilo još teže jer su na radiju išle neke naše pesme dok smo se vozikali. Bilo je baš nostalgično - otkrio nam je Radanović, ne uspevajući da sakrije emocije.

Novak Đurović

On je pristao da nas provede kroz mesta na kojima je tokom ljubavi uživao sa Kijom.

- Ovuda smo nas dvoje dosta šetali. Voleli smo da se sklonimo od ljudi, gledamo u vodu. Sedeli smo ovde na klupicama, uživali. Znate već kako je na početku veze - rekao je Sloba i seo na njegovu i Kristininu klupu. Ovog puta sam.

Novak Đurović

Grad ljubavi

Pogledao je u daljinu, zamislio se, pa nam je nostalgično rekao:

- U ovom gradu smo se i venčali, ovo je grad naše ljubavi. Dok nije došao trenutak da se razvedemo, nisam toliko ni razmišljao o našem konačnom kraju. Kada dođete u sud i kada pred vas stave papir da potpišete, mnogo je teško. Tek tada nagrnu sve uspomene, ali samo lepe. Ničega ružnog se ne sećam.

Novak Đurović

Pevali jedno drugome

Tog dana kada su se razveli Sloba Radanović je svoj nastup u Ćupriji počeo numerom "Adio, amore", koju je istog dana na svom Instagramu objavila i Kija. Ona je kilometrima dalje u Budvi pevala Merlinovu pesmu "Kad čovek voli ženu, na sve je spreman osim da joj kaže", a ove stihove je okačila i na svom profilu.

Novak Đurović

Nakon toga ispratili smo ga za Ćupriju, gde je u utorak uveče imao nastup. Onda smo pokušali da pronađemo Kristinu. Sreli smo je kada je izlazila s majkom Nadicom iz zgrade u kojoj imaju porodični stan. Novopečena pevačica, za razliku od bivšeg muža, nije bila raspoložena za razgovor. Oči natečene od plakanja krila je iza naočara za sunce:

- Nemam snage da pričam o tome, razumite me - rekla je Kija, ušla u kola i krenula ka beogradskom aerodromu, odakle je tog dana putovala za Budvu, gde je iste noći imala zakazan nastup.

(FOTO) SAMO JAVI, DOLAZIM, TI LOŽIŠ ME NA KECA! Sloba posvetio Kiji pesmu, PLJUŠTALA SRCA NA SVE STRANE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 5 godina

Та госпођа каже да заслужује нешто више и боље од Слобе! Ја кажем да га она ни мало не заслужује и да он заслужује бољу жену од те фолиранткиње!Он је стабилан и поштен момак, а она обична манипулаторка! Али ако љубав нема очи онда мора дебело да се плати понижењем и трпљењем!

DI

pre 5 godina

Djte ne jlujptajte više po mijima zard tirža iprodaje novina,. Izmedjunjih ni J od ljuavinema... Daleka prošlost... Svingeraj čist...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija