• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

30.08.2018

16:21

SLOBA ZARATIO I SA MILJANOM: Ako misli DA SAM GEJ, neka pošalje JAČU POLOVINU, PA NEKA  PROVERI!

Rijaliti

SLOBA ZARATIO I SA MILJANOM: Ako misli DA SAM GEJ, neka pošalje JAČU POLOVINU, PA NEKA PROVERI!

Podeli vest

Sloba Radanović i Miljana Kulić nisu više u dobrim odnosima, a njihov medijski rat se zaoštrava

Naime, Miljana je nedavno u emisiji izjavila da je Sloba biseksualac, a Radanović je oštro odgovorio Kulićevoj na njene prozivke, odnosno da sve ovo radi jer joj se on nije javljao na pozive:

Printscreen TV Pink

- Ne zanima me to, neka ona priča šta god hoće. Izjavila je to baš zato što joj se na telefon nisam javio za sat vremena nego za tri sata. Ustvari nije trebalo ni da joj se javim. Uopšte me ta priča ne zanima, ako misli da sam to (gej), neka pošalje jaču polovinu pa neka proveri. Ne zanimaju me ti ljudi, oni o meni neka pričaju, ja o njima neću. Neću da se nastavljam, da se prepirem preko portala i novina, pogotovo ne sa Miljanom Kulić. Slobodno pitajte nju, ona je rekla da ima informacije, dokaze - rekao je Sloba za "Pink.rs".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija