• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: svet.rs /informer.rs

02.09.2018

11:37

ŠABAN ŠAULIĆ ŽESTOKO OPLEO PO KIJI: Ta pobednica  je verovatno dobila otkaz kao stjuardesa, pa je ušla u rijaliti!

Rijaliti

ŠABAN ŠAULIĆ ŽESTOKO OPLEO PO KIJI: Ta pobednica je verovatno dobila otkaz kao stjuardesa, pa je ušla u rijaliti!

Podeli vest

Novi rijaliti Zadruga 2 uskoro počinje, a jedan od naših najpopularnijih narodnih pevača Šaban Šaulić je progovorio na ovu temu i otkrio šta on misli o rijalitijima i pojedinim učesnicima, a onda je opleo po bivšoj stjuardesi i pobednici prve sezone Zadruge Kiji Kockar

- U rijaliti ulaze ljudi koji nemaju zanimanje. Niko ko radi neće ostaviti svoj posao i ući u rijaliti. Ta pobednica je verovatno dobila otkaz, nije imala više posla kao stjuardesa, pa je ušla u rijaliti. Neko ko ima zlatan posao neće ga napustiti, treba težiti ka tome. Niko ko ima normalan posao, a ima mnogo ljudi, neće ući tamo - rekao je pevač.

(VIDEO) POSLE RIJALITIJA POSTALA LGBT AKTIVISTKINJA: Bivša zadrugarka pozvala fanove na GEJ PARADU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mila

pre 5 godina

Hajde Sabane samo ti nemoj da se javljas, tvoj nemoral je jednak Slobinom. Zato nemoj vise jer ponizavajuci Kiju ponizavas i svoju zenu!!!

Dragan

pre 5 godina

Bravo Sabane sto posto si u pravu Sve Sami besposlicari I neradnici

Žarkov Dragan

pre 5 godina

E moj Šabane čime se ti baviš i bolje se bavi i dalje pevanjem što najbolje i umeš nego što komentarišeš Rijaliti. I da si ga gledao čuo bi zašto Kija više nije stjuardesa.

Ja

pre 5 godina

Rece nepismeni covek koji ne zna za drugo sem za flasu i kocku. Zena je zavrsila fakultet, tek da ga obavestim, ako bude mogao da procita.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija