• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/pink.rs

12.09.2018

13:37

(VIDEO) BANE ZASKOČIO ZERINU! Zadrugari zatresli krevet, sve vreme se skrivali ispod jorgana

Rijaliti

(VIDEO) BANE ZASKOČIO ZERINU! Zadrugari zatresli krevet, sve vreme se skrivali ispod jorgana

Podeli vest

Zadrugari su danas dobili priliku da malo uživaju u lepom danu i odmore posle burne noći koja je iza njih

Neki su provodili svoje vreme u razgovorima, drugi u sunčanju i kupanju na bazenu a Bane Čolak i Zerina Hećo imali su drugačiji plan.

Njih dvoje su se povukli u spavaću sobu kada je Bane legao na Zerinu, a sve vreme su bili pokriveni jorganom. Očigledno je da on ne može da obuzda svoje emocije prema devojci, pa je morao da je zaskoči usred bela dana. 

Kako je ovo izgledalo pogledajte u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Majci

pre 5 godina

Klošari pravi bre ona dete ima kako je nije stid

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija