• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

25.09.2018

10:51

(FOTO) KIJU PITALI koja bi joj u ovom trenutku bila poslednja želja, a njen odgovor RASTUŽIO JE MNOGE!

Rijaliti

(FOTO) KIJU PITALI koja bi joj u ovom trenutku bila poslednja želja, a njen odgovor RASTUŽIO JE MNOGE!

Podeli vest

Kristina Kockar prethodne noći rešila je da odgovori na neka pitanja svojih pratilaca na Instagramu, koji su je, između ostalog, pitali o omiljenim jelima, pićima, filmovima, ali su išli i do vrlo intimnih pitanja o porodici i ljubavnom životu

Međutim, jedno pitanje naročito je privuklo pažnju njenih pratilaca, a glasilo je ovako:

- Kada bi imala još samo jednu želju, koja bi bila?

- Da ponovo vidim svog oca - odgovorila je.

Foto: Instagram

Podsetimo, Kijin otac Miloš Kockar preminuo je 28. aprila 2018. godine, dok je ona boravila u rijalitiju Zadruga.

Kijin otac bio je dugo bolestan i nosio se sa srčanim problemima. Imao je dva infarkta, a uz to i kancer. Rođen je 1949. godine, a iako je rođen u Kikindi živeo je u Zrenjaninu, nedaleko od kuće u kojoj je Kristina živela sa majkom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lea

pre 5 godina

Ko ovoj manipulatorki još veruje?Priča ono što ovi paćenici koji je podržavaju žele da čuju.Jadno.Baš uzorna kćerka,nije pokušala uspostaviti inormalnu komunikaciju sa ocem,nije ga na svadbu pozvala,a milioni ljudi su videli koliko i kako ga je žalila,i ova žena da bude uzor,ili kako već ponekad pročitam miljenica nacije.Ne nikako,žena koja je igrala igru kako je htela,zavarala većinu ljudi,smerna ženica ušla,a sada nam svakodnevno pokazuje,svoje gole opuštene grudi i slika se gologuza.Počela je da smara užasno.Ne dajite joj novinari ovoliki prostor,jer ovakva žena treba da ode tamo gde joj je i mesto,odnosno u zaborav.Ona jeste na neki način fenomen,jer imati muža,ljubavnika i kresati se sa tećim u kupatilu,to zbilja ne ne može svako.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija