• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

26.09.2018

08:47

(VIDEO) ŠOK! MIRKO GAVRIĆ RASKINUO UGOVOR PA ZAUVEK NAPUSTIO ZADRUGU! Luna i Nadežda VRIŠTALE OD PLAČA!

Rijaliti

(VIDEO) ŠOK! MIRKO GAVRIĆ RASKINUO UGOVOR PA ZAUVEK NAPUSTIO ZADRUGU! Luna i Nadežda VRIŠTALE OD PLAČA!

Podeli vest

Nakon žučne svađe čiji su glavni akteri bili Miljana i Marija Kulić, Luna Đogani i Mirko Gavrić tokom koje su pale žestoke reči, osude, muzički producent je insistirao da napusti ovo velelepno zdanje

Posle neuspešnog višesatnog odgovaranja zadrugara da odustane od ove namere, Mirko je potpisao ugovor koji ga tereti da plati odštetu Televiziji Pink u iznosu od 50.000 evra, što je predviđeno sklopljenim ugovorom ukoliko dođe do samoinicijativnog izlaska. 

"Ja, Mirko Gavrić svojom svesnom odgovornošću potpisujem ovaj dokument koji potvrđuje da ću platiti 50.000 evra odštetu Televiziji Pink zato što napuštam rijaliti "Zadrugu 2" i time snosim svoje posledice", pročitao je Mirko ono što je pisalo na papiru i potpisao. 

Foto: printscreen

Zadrugari su ga u poslednjem trenutku odgovarali od te ideje, ali on nikoga nije slušao. Kada je potpisao ugovor u tri primerka, Luna Đogani i Nadežda Biljić su briznule u plač. 

Njima je toliko teško pao njegov odlazak, da se Bela kuća orila od plača, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija