• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.S.

28.09.2018

23:23

MILJANA NE MOŽE DA PREĆUTI: Mirko je tražio da mu GLUMIM ŠVALERKU da bi u "Zadrugu" zvali i njegovu ženu!

Rijaliti

MILJANA NE MOŽE DA PREĆUTI: Mirko je tražio da mu GLUMIM ŠVALERKU da bi u "Zadrugu" zvali i njegovu ženu!

Podeli vest

On je od mene tražio da budem Luna dva, a njegova supruga bi bila Kija, izjavila je Miljana

Miljana Kulić tvrdi da joj je Mirko Gavrić nudio da mu u "Zadruzi" glumi ljubavnicu da bi producenti u rijaliti pozvali i njegovu ženu Draganu Rakčević!

Nišlijka kaže da joj je producent predlagao da kopiraju priču koju su u prvoj sezoni imali Sloba Radanović, Luna Đogani i Kija Kockar i da bi tako sigurno došli do superfinala.

- Mirko mi je prišao ispred WC i šapnuo da bismo mogli da budemo Sloba i Luna. Rekao je da bi bilo dobro da glumim da sam zaljubljena u njega, a potom da uđe njegova žena Dragana. Ona bi valjda bila Kija Kockar. Kad sam ga pogledala šokirano, rekao je da se šali - istakla je Miljana, koja je u noći između utorka i srede vređala Gavrića i Lunu, zbog čega je producent napustio rijaliti.

Ostali takmičari su skočili tvrdeći da je Gavrić stalno ponavljao da nikad ne bi dozvolio supruzi da uđe u rijaliti, ali Kulićeva je ostala pri svom stavu.

- On je od mene tražio da budem Luna dva! Nikad to ne bih bila. Zato sam ga najviše i napadala - poručila je Miljana, koja je te noći napala i majku:

- Mamu nisam udarila, kako svi tvrdite. Samo sam joj skinula naočare sa lica i polomila ih.

 

(VIDEO) IZGLADILI ODNOS, PA ZAVRŠILI ZAJEDNO U KREVETU: Miljana i Jovica razmenjivali nežnost!

(VIDEO) BELA KUĆA SE TRESLA OD NJEGOVIH REČI: Vladimir ŽESTOKO izvređao ovu zadrugarku, ona nije mogla da veruje ŠTA JE SNAŠLO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
simon

pre 5 godina

Zasto to nije odmah kazala, vec posle nekoliko dana smislila.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija