• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

03.10.2018

22:27

TAMARA ĐURIĆ OTKRILA DETALJE DRUŽENJA S PEVAČEM: Sloba i ja smo se rugali Kiji, ONA JE KAO ŽENA SA TRI SISE!

Rijaliti

TAMARA ĐURIĆ OTKRILA DETALJE DRUŽENJA S PEVAČEM: Sloba i ja smo se rugali Kiji, ONA JE KAO ŽENA SA TRI SISE!

Podeli vest

Tamara Đurić je odvela Radanovića u kafanu, gde su se, kako kaže, zajedno podsmevali njegovoj bivšoj ženi. Kija je kao žena sa tri sise koju morate da komentarišete, poručuje starleta

Tamara Đurić se sa Slobom Radanovićem u kafani podsmevala njegovoj bivšoj ženi Kristini Kockar! Pevač je sa starletom u ponedeljak bio u noćnom provodu i delovali su veoma prisno, iako je Tamara mesecima vređala Kiju nazivajući je "klozetarkom", "sendvičarom", "zlom i frigidnom ženom".

Cirkuska atrakcija

Prodala i sahranu

Bivša žena nije sveta krava, pa da ne smem da kažem istinu o njoj - da je prodala i muža i očevu sahranu
Tamara Đurić

- Sloba i ja smo bili u zajedničkom društvu. On je lep muškarac, dobar i kulturan dečko, divan pevač. O Kiji nismo pričali ozbiljno, ali smo se smejali ovom cirkusu oko nje. To je društveni fenomen! To je kao kad vidite ženu sa tri sise na ulici, pa morate da prokomentarišete - objašnjava Đurićeva, koja i dalje tvrdi da je Radanović imao puno pravo da prevari Kristinu pred kamerama u "Zadruzi".

Ona dodaje da ih je zbližilo to što ga je srčano branila dok je bio u rijalitiju.

Foto: prinstscreen/Instagram

- Nismo se poznavali pre "Zadruge", ali podržavala sam ga u odbrani od ženturina koje tamo glume žrtve iz klozeta. Bivša žena nije sveta krava, pa da ne smem da kažem istinu o njoj - da je prodala i muža i očevu sahranu da bi mogla sebi da priušti nešto. Moje mišljenje deli cela Srbija. Javno sam iznela ono o čemu svi šapuću - smatra Tamara.

Na društvenim mrežama mnogi komentarišu da je Radanović ponizio Kiju kad se spanđao sa starletom. A šta na to kaže Đurićeva?

Foto: prinstscreen/Instagram

Sloba više nije moja briga

Sloba je slobodan, nisam mu više žena, niti sam odgovorna za njegove postupke
Kija Kockar

Društveni talog

- Šta god da Sloba uradi, osobu sa dna društvenog taloga ne može da ponizi! Kristina je to bolje uradila sebi od svih koji su to želeli - odgovara Tamara na ove prozivke.

Kija nije bila raspoložena da komentariše bliskost bivšeg muža sa svojom najvećom mrziteljkom, kao ni činjenicu da su joj se zajedno rugali.

Provocirali i Lunu

Sloba i Tamara su se snimali za Instagram dok su pevali numeru "Samo se noćas pojavi", koju je Radanoviću posvetila bivša švalerka Luna Đogani.
- Slobi zameram što je izabrao pogrešnu ljubavnicu. Da sam mu ja bila ljubavnica, sada bi bio veća zvezda od Zdravka Čolića. Čovek pored sebe treba da ima pravu ženu i pravu ljubavnicu - rekla je nedavno Tamara.

- Ne zanima me. Slobodan je. Imam pametnija posla i drugih briga. Nisam mu više žena, niti sam odgovorna za njegove postupke. Za sve što radi sam je odgovoran - kratko je poručila vlasnica hita "Ne vraćam se na staro".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ugo

pre 5 godina

Bravo za Kiju, tako se odgovara zenama sa silikonom u mozgu!

Marija

pre 5 godina

A sta ti prodajes?i sta si sebi priustila ?reci nam koliko 1m ima cm?buahahahahhaahah

Milan

pre 5 godina

Ova Tamara je kurva po profesiji a i kurva u duši, zato bolje da začepi pičku

joks

pre 5 godina

Ako je kija sa tri sise, ti si sa tri glave bez mozga a bice da si sa tri dupeta.

iko

pre 5 godina

Sta reci za ovu plasticnu nakazu...prostitutka, drolja, kurvetina. Zalosno je to, sto joj dajete toliko medijskog prostora, jer poznato je da ga dobija samo preko drugih lepsih i vrednijih zena

Miona

pre 5 godina

O cemu pise ovo djubre od novina? Sta su teme ovog zagadjivaca kulturne i politicke sredine u ovoj zemlji? Pa ovog treba oporezovati zbog kica i sunda! A i sam je sund!

nesa

pre 5 godina

Ono kada kurva uzme da komentarise neciju suprugu. Sjasi nebitna plastikanerko, jos ti prazi luk viri iz dupeta, seljancuro iz "palanku".

Ljubica

pre 5 godina

Ovaj ;ovek ne bira sredstva da sam sebe ukopa

dodo

pre 5 godina

Sramota da uopste reklamirate ovaj sljam zvani Djuric Tamara!

Mrs

pre 5 godina

Užas,, retko odvratna žena ta Tamara, žena bez zanimanja, plastična prostitutka i ona ima nešto reći nekome. A Slobodan glup kao i uvijek do sada, našao je s kime će se družiti. Talog, dno talogu, dnu.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija