• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

04.10.2018

18:26

(VIDEO) ZBOG MILJANE DOŽIVELA NERVNI SLOM: Kulićeva želela da založi haljinu Rade Manojlović, a onda je ispričala kako je progonila Dušana Svilara!

Rijaliti

(VIDEO) ZBOG MILJANE DOŽIVELA NERVNI SLOM: Kulićeva želela da založi haljinu Rade Manojlović, a onda je ispričala kako je progonila Dušana Svilara!

Podeli vest

Posle pisma u kom ih je Veliki šef obavestio da će u budućnosti stanari koji budu reklamirali bilo koga biti kažnjeni po zvaničnom cenovniku marketinga RTV Pink, stiglo je još jedno pismo

Ovoga puta to je bio znak da je otvorena zalagaonica u koju su se stanari uputili kako bi založili stvare koje žele, ukoliko ih ne otkupe za sedam dana, stvari će zauvek ostati u zalagaonici.

Miljana Kulić je danas odlučila da založi haljinu za koju tvrdi da je dobila od pevačice Radmile Rade Manojlović, posle ćega je Kulićeva govorila o danima kada je pratila pevače u stopu.

- Miki, ja sam došla da te pitam da li si zainteresovan za ovu haljinu. Dobila sam je na poklon od pevačice Rade Manojlović, meni jako drage. Upoznali smo se kada sam išla da podržavam Dušana Svirala. Ukucaj na internetu "Rada Manojlović - Nikada više" i videćeš ovu haljinu. Ona je u ovoj haljini nastupala - rekla je Miljana.

Mikija je u nastavku zanimalo kako je izgledao odnos Miljane Kulić sa ovim pevačima, a zadrugarka mu je otkrila da je čak iz Niša išla u Suboticu kako bi upoznala Dušana Svilara i ispričala mu zašto je porodica ovog pevača često menjala brojeve telefona zbog Miljane.

- Tada sam zvala njegovu majku Slavicu i ona je broj zaštitila. Onda sam pozvala informacije i predstavila se kao ona. Saznala sam kada je ona rođena. Meni pročitaju, ja pozovem opet. Predstavim se kao Slavica Svilar, kažem da su mi demolirali telefon jer stalno zove obožavateljka mog sina i da sam zaboravila broj svog fiksnog telefona - pričala je Miljana.

- Ti si zvala i predstavila se kao njegova mama i žalila se na samu sebe? Ti si Bog! Ova tvoja priča vredi hiljadu dinara - izjavio je Miki.

- I oni mi kažu broj i ja pozovem Slavicu i kažem: "Dobar dan, mislili ste da vas neću naći" i žena doživi nervni slom! Sada sam u odličnim odnosima sa Svilarom i Darkom Lazićem - rekla je Kulićeva.


Za haljinu koju je odlučila da založi, Miljana Kulić je mogla da dobije dve hiljade dinara što joj se nije preterano svidelo. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

(VIDEO) GUŠILA SE U SUZAMA! Zerina se TRESLA I JECALA, izbezumljeni BANE ODMAH REAGOVAO!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Krusevac

pre 5 godina

Kreten od zene,sta ljudi gledaju majko mila

TANJA

pre 5 godina

Od zene,koja je i sama rekla da je psihijatrijski slucaj,svakodnevnim pisanjem o njoj,od strane s v i h novina,pravi se rijaliti zvezda.A,to je los uzor srpskoj omladini.Miljanino ponasanje je rukovodjeno njenim psihickim stanjem.To je moj komentar na Vas tekst.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija