• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2018

18:51

(VIDEO) LAŽEŠ, MALA KU*VO! Zorica nasrnula na Aleksandru! Nikad žešći obračun u Zadruzi!

Rijaliti

(VIDEO) LAŽEŠ, MALA KU*VO! Zorica nasrnula na Aleksandru! Nikad žešći obračun u Zadruzi!

Podeli vest

Zorica Marković je nakon pisma Velikog šefa ušla u žestoku svađu sa Aleksandrom Subotić koja ju je opužila da joj je pevačica ukrala hranu, što je ona uporno negirala.

Kako nijedna nije želela da popusti, Bela kuća je odjekivala od njihovih provokacija, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako ne bi došlo do neželjene situacije.

- Ti si bedna, lopove jedan. Nemoj da lažeš, ja ne znam gde su ti stvari. Nemoj da me napadaš kada ti nisam ništa uzela. Izvini mi se za ovu laž. Lažeš mala kurvo - zahtevala je Zorica.

- Ti si juče ukrala Tomino mleko i da bi ispala dobra, vratila si mu. Ukrali ste nam hranu. Nemoj sa mnom da se igraš i juriš me po kući - uvredila je Aleksandra Zoricu.

- Mnogo si debela, imaš gu*icu kao ona krava tamo. Vise ti te sise. Ti si jedna uličarka iz Kaluđerice  - nastavila je Zorica.

- Matori lopovu. Lopovu! Lopovu! -provocirala je Aleksandra.

David Dragojević je pokušavao da obuzda Zoričin bes, ali ona nije želela prva da popusti, pa je svađa otišla u pogrešnom pravcu. Kako bi se to prekinulo, bivši fudbaler je svoju devojku sklonio od pevačice kako bi je smirio.

Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti i razdvajalo ih, tako da je ova svađa prošla bez fizičkog kontakta.

(VIDEO) LETEĆE PERJE! Ovo je pravi razlog zbog čega se Zorica Marković i Stanija Dobrojević ne podnose!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija