• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ALEKSANDRA SPASOJEVIĆ

13.10.2018

23:15

BLOGERKA ISPRIČALA SVE ONO ŠTO RADANOVIĆ POKUŠAVA DA SAKRIJE! Luna priznala da nije raskinula sa Slobom:"On me čeka, rekao mi je da ne nađem dečka"!

Rijaliti

BLOGERKA ISPRIČALA SVE ONO ŠTO RADANOVIĆ POKUŠAVA DA SAKRIJE! Luna priznala da nije raskinula sa Slobom:"On me čeka, rekao mi je da ne nađem dečka"!

Podeli vest

Luna Đogani otkrila je kako ju je bivši ljubavnik Sloba Radanović molio da se ne zaljubi u "Zadruzi 2" i obećao da će nastaviti romansu

Luna Đogani priznala je u "Zadruzi 2" da nije raskinula sa Slobom Radanovićem, već da i dalje održava romansu sa pevačem. Blogerka je potvrdila pisanje Hita da ju je njen ljubavnik molio da ne nađe dečka u "Zadruzi", kao i da je obećao da će je čekati dok ne izađe iz rijalitija!

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija besna je na pevača jer je saznala da je imao zajednički nastup sa bivšom suprugom Kristinom Kijom Kockar, pa je rešila da ga raskrinka.

- Nije istina da Slobi nije stalo do mene, kako on predstavlja. Zvao me je pre nego što sam ušla ovde, a i videli smo se. Bio je tužan, rekao mi je da se ne zaljubljujem u rijalitiju i da ne nalazim dečka. Takođe, obećao mi je da će kada izađem napolje on i dalje biti tu - ispričala je Luna u "Zadruzi".

Ona je dodala da je njen poslednji razgovor sa Radanovićem pred sam ulazak u rijaliti bio veoma emotivan.

Sloba je veći manipulator od Kije

Luna je istakla da je Radanović veći manipulator od bivše žene Kije i da joj je zato odvratan.

- Sloba manipuliše ljudima napolju. On uopšte nije cvećka, kako se predstavlja. Mnogo manipuliše, čak više nego Kija. Gadno mi je više da pričam o njemu. Odvratan mi je - poručila je Đoganijeva.

- Sloba je baš bio čudan. Tek tad je shvatio da stvarno ulazim u "Zadrugu". Videlo se da mu je teško. On može napolju da priča šta hoće, ali ja imam dokaze za to, kao i za sve drugo što je radio i meni izgovorio. Veći bi šmeker ispao da prizna: "Da, rekao sam to Luni", nego da priča neke gluposti. Nisam htela ovo da iznosim, ali pošto hoće da se igra sa mnom, evo mu - ljutito je govorila Đoganijeva o ljubavniku.

Luna je zatim zaključila da je Sloba loš čovek i priznala da počinje da joj se gadi. Blogerka je otkrila i da sumnja kako ju je pevač planski smuvao u prvoj sezoni megapopularnog rijalitija:

- Saznala sam da je sa mnom sve bilo isplanirano, da je to bio dogovor, da me je iskoristio. Čak sam dobila i neke dokaze, ali ne želim da verujem u to. On je loš čovek, mnogo me je razočarao i ne znam šta bi još mogao da uradi da mi se još više zgadi - rekla je Luna i jasno stavila do znanja da se više neće držati dogovora sa Radanovićem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 5 godina

‚------------------------------------------------------------------------Luna bez obzira štosi ljuta i sve tumačiš onako kako ti vidiš, ti njega i dalje jvoliš. bujada ga tzaboraviti nešeć.On ostaje tvoja najveća itina, bola i najveća ljuav. Moraš se nositi jsa tim.Sem toga, on tebe ludo jhoš uvek voli, bez ozira jšta izjavljuje napolju. amoje neophodno vreme. Sigurn sam daće te vi bitiu jednoga dana zajedno. Vaša ljuav je bila nešto posebno, mladić je io iskren, čist... sa Bivšom mu se zgradio život, ona ga je jponižavala,omalovažavala i gazila, kao i sada .očigledno da ga ucenjuje. Medjutim,on će i dalje biti samo tvoj. Suviše si mlada da bi shvatila "ono što se jednom tako ludo volelo,nikada se neće zaboraviti". ne maniopuliše on, već ti pogrešno tumačiš neke stvari. Nije on manipulator, dobar je čovek, ali je bio izgubljen u Zadruzi pri kraju, kao i ti, niste znali gde se nalazite....medjutim, verujem u vašu pravu i iskrneu ljubav. Kakav seljoer Miljković, beži od njega što dalje,niti si zaljubljena niti ga voliš.jednostavno pokušavaš da izbrišeš Slobu iz svog života ali to neće moći..... i sama znaš koliko te boli, koliko ga voliš....Sloba je poseban, kao i ti, draga naša lepotice. ne opiri se više.On je hladan bio prema tebe, jer si se i ti isto tako ponašala zbog svoje nesigurnosti...VI SE JOŠ UVEK ISKRENO VOLITE, samo pokušavate da otisnete da osećanja....jednoga dana će ona eksplodirati i bićete zajedno...

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija