• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

14.10.2018

08:02

(VIDEO) NEKO OD NJIH DVOJE NAPUŠTA "ZADRUGU 2": Oni su nominovani za izbacivanje!

Rijaliti

(VIDEO) NEKO OD NJIH DVOJE NAPUŠTA "ZADRUGU 2": Oni su nominovani za izbacivanje!

Podeli vest

Prošlo je nešto više od mesec dana od početka Zadruge, najimpresivnijeg i najzahtevnijeg rijalitija na ovim prostorima, ali i šire. Veliki broj zadrugara je već napustilo ovaj šou program, a u nedelju uveče će se na tom spisku naći još jedno ime

Zadrugari, ali i gledaoci, dali su u subotu uveče svoj glas i odlučili ko će noć provesti u sobi za izolaciju, a onda u nedelju zauvek napustiti Zadrugu 2.

Ovonedeljni Vođa, Miljana Arsić, za svoje potrčke postavila je Zerinu Hećo i Baneta Čolaka, a ukućani su morali da glasaju za jednog od njih dvoje i odlučili da to bude Bane Čolak.

Foto: printscreen RTV Pink

- Hteo sam da idem tamo, bolje ona nego ja. Svi ljudi znaju da ja nikome nisam prilazio i rekao da glasaju za mene - rekao je Čolak. 

I gledaoci koji verno prate ''Zadrugu 2'' imaju pravo da nominuju jednog od njih, a njihovu najmanju podršku imala je Marija Jovanović.

Foto: printscreen RTV Pink

- Meni je to sasvim okej, donekle sam i želela ovo - rekla je kratko glumica. 

Ovo dvoje zadrugara boriće se u igri, a onom ko pobedi glasovi će biti duplirani. Ko će napustiti ''Zadrugu 2'' saznaćete u nedelju uveče. 

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija