• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

15.10.2018

17:33

(FOTO) SLOBA JAVNO PRIZNAO DA LI BI SE POMIRIO SADA LUNOM: Pevač iskreno rekao sve o odonosu sa blogerkom!

Rijaliti

(FOTO) SLOBA JAVNO PRIZNAO DA LI BI SE POMIRIO SADA LUNOM: Pevač iskreno rekao sve o odonosu sa blogerkom!

Podeli vest

Pinkova zvezda Sloba Radanović, nakon učešća u prvoj sezoni "Zadruge", vredno radi, a za njegov nastup se traži karta više. On je nedavno zbog premora završio na infuziji, ali to ga nije sprečilo da zapeva pred beogradskom publikom

Pre nastupa Sloba je razgovarao sa ekipom emisije "Premijera", te otkrio da li i dalje sluša druge kada je donošenje životnih odluka u pitanju, za šta su ga pojedinci optuživali: 

Foto: printscreen RTV Pink

- Ja sam osoba koja uvažava savete svojih dragih ljudi, ali uvek sam ja taj koji donosi konačan sud. I dosta puta je bilo da sam poslušao njih, ali i dosta puta da sam poslušao samo sebe. Za sve situacije koje su mi se dogodile u prethodne dve godine sam sam doneo odluku. Niko nije uticao na mene, mislim da je bilo to ranije kad sam slušao druge, ali sada slušam samo sebe - rekao je Sloba. 

On je otkrio i da mu smeta to što današnje devojke žele sve brzo i odmah, jer on nije takav: 

Foto: printscreen RTV Pink

- Oni svi žele nekako što pre, sve i odmah, niko više ne želi da izađe na piće, da ode do bioskopa, nego sve to se svodi na ne znam ni ja šta. Preskaču se mnogi koraci. Ja sam osoba koja kada mi se neko svidi znam da se posvetim tome kako treba, do meseca da odem samo da bih tu osobu učinio srećnom i da bih pokazao koliko mi je stalo. Triput meri, jednom seci. Hoću zaista da vidim da li ta devojka vredi jer ja sam spreman da se posvetim i moram da vidim da i ta osoba želi da se posveti meni - rekao je Sloba.

O njegovom odnosu sa aktuelnom učesnicom Zadruge, Lunom Đogani, mnogo se spekulisalo nakon što se svašta izdešavalo između njih, ali pevač je iskreno rekao da od pomirenja sa njom nema ništa:

Foto: printscreen RTV Pink

- Ne, ne bih. Ja sam zaista stavio tačku na tu priču i ona je, tako da uopšte ne razmišljam u tom pravcu - zaključio je on. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija