• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

18.10.2018

21:45

KRISTINA KIJA KOCKAR O SVOJOJ BOLESTI: NEMAM RAK! Ne umirem, ubi me stres!!

Rijaliti

KRISTINA KIJA KOCKAR O SVOJOJ BOLESTI: NEMAM RAK! Ne umirem, ubi me stres!!

Podeli vest

Najbitnije je da nemam rak i da ne umirem, ali moje zdravlje je škakljiva tema o kojoj nerado govorim, kaže Kristina Kockar

Kristina Kija Kockar kaže da joj je stres koji je preživela jer ju je muž Sloba Radanović prevario u "Zadruzi" sa Lunom Đogani ozbiljno narušio zdravlje!

Nerviranje aktivira bolest

Okidač za bolesti

Doktori su mi rekli da je okidač za sve ozbiljnije bolesti stres
Kija Kockar

Pevačica ipak dodaje da je nakon detaljnih analiza utvrđeno da nema rak dojke i da ne umire. Kockareva i dalje ne zna od čega tačno boluje i zato ne želi da priča o svom zdravstvenom stanju.

- Najbitnije je da nemam rak i da ne umirem. Moje vreme tek dolazi, ne brinite ništa. Bila sam na rutinskom pregledu na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu, gde imam prijatelja koji me je pregledao. Doktori su mi rekli da je okidač za sve ozbiljnije bolesti stres. Čak i kada imate genetsku predispoziciju da od nečega obolite, stres tu bolest aktivira. Sve što sam preživela u poslednjih godinu dana i te kako je uticalo na moje zdravstveno stanje - priznaje Kija za Informer.

Neka slobodno uzmu moje naslovnice

Foto: Dušan Petrović

Ana Bekuta isprozivala je Kiju Kockar rekavši da je ona anomalija našeg društva i da svakog čuda tri dana, pa se pobednica "Zadruge" osvrnula na njene opaske. 
- Ne znam šta je Ana mislila pod time i zaista mi nije jasno zašto se pevačice sa izgrađenim karijerama kače za mene. Verovatno im je čudno što sam odjednom postala poznata. Ali ako one žele da ne silaze sa naslovnih strana kao ja, a da im pri tom napisi budu "Kija ima rak", "Kija je sa ovim", "Kija je sa onim", neka ih slobodno uzmu, meni ne trebaju - kaže Kija.

Kockareva nije želela da nam otkrije šta su joj doktori rekli i da li se zna koja joj to bolest ozbiljno narušava zdravlje.

- Neću da pričam dalje na tu temu. Na kraju, i da bolujem od neke ozbiljne bolesti što bih ja pričala o tome dok ne vidim šta mi je. To je veoma škakljiva tema. Sve što treba da znate jeste da vodim računa o svom zdravlju, kao što bi svaka žena trebalo da radi. Želim da sve bude kako treba, neću da dozvolim da me bilo šta vezano za zdravlje iznenadi - izričita je pobednica "Zadruge".

Idite na preglede

Ona je pozvala sve žene da redovno idu na preglede da bi na vreme znale ukoliko im je potrebno lečenje.

29

godina ima Kristina Kija Kockar

- Ženama bih savetovala da se pregledaju na vreme, da idu kod ginekologa, pregledaju grudi... Bitno je i da se ne nerviraju, jer kao što sam rekla, stres je glavni neprijatelj svake žene. Jedan je život, moraju da budu lepe, srećne i zadovoljne - završava priču Kija.

Sa Slobom se čujem samo oko crkvenog razvoda

Foto: printscreen RTV Pink

Kristina Kockar kaže da više ne upućuje svog bivšeg supruga Slobu Radanovića u svoj život i zdravstveno stanje, već da su na vezi samo oko crkvenog razvoda. Međutim, pobednica "Zadruge" ističe da zna da on dobija informacije o njoj od raznih ljudi.
- On je upućen totalno u moj život, sigurna sam, jer mu svi sve prenosite o meni. Ali ja ga ne obaveštavam ni o čemu, osim o crkvenom razvodu. Treba i to uskoro da se desi.

KIJA U ŠOKU, SUMNJA DA IMA RAK DOJKE! Najveća životna drama pobednice prve Zadruge!

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija

pre 5 godina

Ne daj se kraljice,Bog je uz tebe.Neka drugi razmisljaju o svom zdravlju...,,ono,kako sejes,tako zanjes...tesko njima

lola

pre 5 godina

OVA CE SVE DA URADI DA BUDE U CENTRU PAŽNJE.DOSADILA JE VIŠE

Maja

pre 5 godina

Sad CE okriviti Slobodana za svoju bolest .dosadni ste SA Kristinom

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija