• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.10.2018

23:03

(VIDEO) MILJANA MOLILA TOMU DA SE POLJUBE:  Želim ozbiljnu vezu s tobom, zato sam odbila seks!

Rijaliti

(VIDEO) MILJANA MOLILA TOMU DA SE POLJUBE: Želim ozbiljnu vezu s tobom, zato sam odbila seks!

Podeli vest

Reklo bi se da su zadrugarima ovih dana ljubav i seks najvažnije stvari

Miljana Kulić otvoreno je pitala Tomu Panića da se poljube i budu zajedno. Iako ga je pre odbila i govorila da je gej, ipak se predomislila i insistirala da osvoji Tomino srce.

- Ti si meni najlepši na svetu. Ja ću ti vratiti veru u žene. Kaži mi kako bih mogla da te zavedem. Šta mi fali da bih bila tvoj tip - rekla je Miljana Tomi.

- Ja ne želim. Nisi moj tip... Tebi se ovde niko ne sviđa, samo se sprdaš sa svima. Ja kad sam te pitao da opštimo ti nisi htela. Sad sam se i ja predomislio - rekao joj je Toma.

- Odbila sam te, pa ti se vraćam. Odbila sam te za opštenje jer želim ozbiljnu vezu sa tobom. Je l' mogu da te poljubim u usta? - odgovorila je Miljana.

- Ti da hoćeš da me poljubiš, ti bi to uradila. Ja sam ti odobrio da me poljubiš - rekao je Toma.

OVO JE BILO NISKO! Miljana pokušala da POLJUBI Marka, on joj ODBRUSIO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija