• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

29.10.2018

16:21

(VIDEO) DAVID DOŽIVEO NERVNI SLOM! Počeo da šutira sve oko sebe, zamalo Aleksandra da nastrada!

Rijaliti

(VIDEO) DAVID DOŽIVEO NERVNI SLOM! Počeo da šutira sve oko sebe, zamalo Aleksandra da nastrada!

Podeli vest

David Dragojević i Aleksandra Subotić se sve češće svađaju u rijalitiju "Zadruga", pa mnogi misle da će ovaj rijaliti izazov biti koban za njihovu ljubav

Ovog puta David je napravio potez koji niko nije očekivao.

Aleksandra je ležala na doku a David je došao do nje, pokušavao da je grli i pokaže joj malo nežnosti, međutim, ona je na sve vreme pokušavala da ga izbegne.

Njeno ponašanje je Davidu bilo vrlo čudno pa ju je upitao:

 - Zašto se stalno iz****vaš -  rekao je i poneo flašu vode sa sobom.

Na to je Aleksandra potpuno opušteno dodala samo:

 - To je moja flaša -  rekla je ona pa je iznervirani David uzeo flašu i šutnuo je nogom, a zatim se okrenuo i otišao od svoje devojke.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija