• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

30.10.2018

08:49

OTKRIVENA NAJVEĆA MILJANINA TAJNA! Ona nema pojma KO JE OTAC NJENOG DETETA?!

Rijaliti

OTKRIVENA NAJVEĆA MILJANINA TAJNA! Ona nema pojma KO JE OTAC NJENOG DETETA?!

Podeli vest

Bivša zadrugarka otkrila nepoznate detalje o Miljani Kulić: Ima dečka napolju koji joj služi samo za se*s!

Miljana Kulić privukla je veliku pažnju učešćem u prvoj sezoni rijalitija "Zadruge" kada se u velelepni grad nadomak Beograda uselila kao trudnica. Ona je pokazala da je dobar rijaliti igrač, a Veliki šef joj je pružio priliku da bude deo i druge sezone, u kojoj učestvuje sa majkom, Marijom Kulić, dok je za njenog sina Željka, koji se rodio krajem jula ove godine, obezbeđeno posebno mesto za boravak kako bi ona mogla da bude sa njim.

Iako je Miljana isticala da joj se nijedan muškarac ne dopada i da ni sa kim nije bila, to zapravo nije istina. Naime, bivša zadrugarka, učesnica prve sezone, Sanja Jakšić, za portal Pink.rs otkrila je neke manje poznate detalje o Miljani, između ostalog i to da Kulićeva napolju ima muškarca sa kojim se viđa, kao i da ona sama nije sigurna ko je otac njenog deteta!

Foto: printscreen

Moj drug i Miljana su se upoznali davno i dugo su već u šemi, to je čista kombinacija, služe jedno drugom samo za seks. Pre ulaska u "Zadrugu 2" Miljana je bila kod njega sa sinom Željkom, a tom prilikom mu je priznala da nije sigurna da je Ivan zapravo otac deteta - kaže Sanja i dodaje:

(VIDEO) MILJANA LETI NAPOLJE IZ ZADRUGE?! Stigla surova kazna zbog vređanja dece! ODLUKA VELIKOG ŠEFA ZAPREPASTILA SVE!

Ona mu je otkrila da joj je plan da uđe u Zadrugu i smuva Marka Miljkovića ako i on bude deo rijalitija, a pored toga joj je cilj da zaradi novac kako bi kupila stan u Beogradu za Željka i nju i da otvori piceriju i frizerski salon - ispričala je Sanja.

Jakšićeva ističe da protiv Miljane nema ništa, ali da zna da laže i da je veliki manipulator, te da zna mnoge priče o aktuelnim zadrugarima, ali ih čuva kao kec u rukavu ukoliko joj budu zatrebale.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija