• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

02.11.2018

14:24

(FOTO) NEKO VREME ĆU SPAVATI SA DEBILIMA! Jelena Golubović promenila mišljenje o Luni, EVO ŠTA SADA KAŽE ZA NJU!

Rijaliti

(FOTO) NEKO VREME ĆU SPAVATI SA DEBILIMA! Jelena Golubović promenila mišljenje o Luni, EVO ŠTA SADA KAŽE ZA NJU!

Podeli vest

Jelena Golubović je svima dobro poznati rijaliti igrač, a pre nego što je ušla u Zadrugu za portal Pink.rs otkrila je svoje motive za ulazak i mišljenje o pojedinim zadrugarima...

- Slabo sam pratila Zadrugu jer sam znala da ću ući u nekom momentu, pa nisam želela da gledam i da se nerviram unapred, a i da ne bih imala predrasude. Što se tiče motiva, kupila sam brvnaru, a da bih imala da napravim sve što želim i da pripremim seksi atmosferu, moram da uđem (smeh). Tako da ću neko vreme morati da spavam sa debilima, čast izuzecima, da bih posle mogla da spavam kako ja želim i sa kim želim (smeh) - rekla je Jelena na samom početku.

Ona nam je otkrila sa kim misli da će se najbolje slagati u rijalitiju: 

Foto: pink.rs

- Oni koji su me dozivali, a ima takvih, oni će se obradovati, a oni koji se bore za prvo mesto, njima ću smetati. S obzirom na to da su me Miki Đuričić i Luna Đogani pozdravljali i dozivali, pretpostavljam da ću sa njima biti dobra, a ostalima ću dati šansu. Svakako ću se verbalno braniti od svih koji me budu napadali, kao i do sada, pa kako bude - iskrena je bila Jelena. 

Kada su ljubavne veze u Zadruzi u pitanju, Jelena smatra da je samo jedna zadrugarka iskreno zaljubljena: 

- Mislim da je Nadežda zaljubljena u Mikija, da ima još emocije prema njemu, a za ostale ne znam, videću kad uđem - rekla je Jelena. 

Foto: pink.rs

Kako je Luna Đogani, s kojom se svađala u prvoj sezoni, pred ulazak u rijaliti rekla da joj je cilj da se ovog puta "opere" od svega i prikaže u drugačijem svetlu, nas je zanimalo šta Jelena misli o tome: 

- Ja ne znam od čega bi se prala, ona je bila zaljubljena! Otkad je to biti zaljubljen sramota? Da li joj je izbor bio dobar, to ona sama zna. Ali mlada je, svi smo mi pravili neke greške, ova greška je nju najviše koštala. Ona je pokazala da je dobra i iskrena, a to je najbitnije - istakla je Jelena. 

Na kraju, Jelena je oplela po svojim cimerima, Lepom Mići i Mariji Kulić, za koje mnogi misle da su najglasniji zadrugari kada su svađe u pitanju: 

Foto: pink.rs

- I Marija i Mića su inteligentni, ali vulgarni. Možda je nekad bolje ćutati nego reći bilo šta, a oni u toj svađi izgube svaki smisao. Jer kad krenu da psuju, krene cenzura i onda nemaju kadar i sve rezultira time da dođe obezbeđenje. Ja ne volim takve svađe, a oboje bi trebalo da znaju da to nije šou - zaključila je Jelena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija