• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.11.2018

12:28

(VIDEO) KIJA EMOTIVNO PRIČALA O SLOBI PA PRESEKLA: Čeka me drugi muž STRANAC!

Rijaliti

(VIDEO) KIJA EMOTIVNO PRIČALA O SLOBI PA PRESEKLA: Čeka me drugi muž STRANAC!

Podeli vest

Pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar ispričala je u emsiji "Magazin IN" kako se osećala dok je u svoja četiri zida gledala kako je tadašnji suprug Sloba Radanović javno vara sa Lunom Đogani

To je postala fizička bol, bukvalno te zaboli u grudima. To je nešto što ne može rečima da se opiše. Mnoge žene oproste pevaru jer se desi u četiri zida i pređu preko svega. Ovo je drugačije jer je sve bilo javno, samim tim je i mnogo teže. Zovu te i poznati i nepoznati da daš komentar, a ti ne znaš gde se nalaziš - ispričala je Kija, ali rekla i da joj je, na neki način, drago što se sve desilo javno.

- To mi je dalo snagu da budem jaka i da ne oprostim. Jer prevaru ne treba opraštati. Mi nemamo dece i mladi smo, mislim da bi se sve to ponavljalo. Meni su nepoznati ljudi bili podrška. Oni su mi dali snagu da sve to prebrodim i da presečem. Pa mi smo iz istog grada, bilo me je sramota - iskrena je bila pevačica.

Foto: pink.rs

 

Ona je sa puno emocija pričala o bivšem suprugu, tvrdeći da je 80 odsto njihovog zajedničkog života bilo prelepo i da su važili za lep i skladan par u Zrenjaninu, pa je i ta prevara što se desila pred budnim okom javnosti bila neočekivana za nju. Ipak, zbog svojih postupaka se nijednog trenutka nije pokajala jer zna da je dala sve od sebe.

- Pored te ljubavi i osećanja, ja sam neko ko je nepopravljivi romantik i imam to viteško u sebi, hoću to do kraja da isteram. Držala sam se većinom za uspomene i to što je bilo lepo. Želela sam da jednog dana svojim unučićima govorim "Tvoj deda i ja smo počeli od nule". Htela sam da to bude naša ljubavna priča. Horoskop mi kaže da me čeka drugi muž stranac, ali to je samo pisanje, čeka se još - rekla je Kockareva i iznenadila sve u studiju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lažljiva kuja

pre 5 godina

ne horoskop, nego prosećan mozak zna koliko si se obrukala i razgolotila ovde. Dobra namera, da bude sledeći muž stranac - teško bi ti ovde ko još poverovao? (moda ipak ono - kija do Tokija?)

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija