• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

05.11.2018

08:03

(VIDEO) OVAJ UKUĆANIN JE NAPUSTIO 'ZADRUGU 2': Publika je odlučila, ispraćen uz pesmu!

Rijaliti

(VIDEO) OVAJ UKUĆANIN JE NAPUSTIO 'ZADRUGU 2': Publika je odlučila, ispraćen uz pesmu!

Podeli vest

Tokom prethodne večeri u Beloj kući su održane nominacije, a kao nominovani zadrugari za izbacivanje izabrani su Marijana Zonjić, od strane zadrugara, a najmanju podršku publike imao je Marko Stolić

Pored njih u igri za opstanak u rijalitiju "Zadruzi 2" borio se i Lazar Jeremić, koji je kažnjen direktnom nominacijom i mesečnim honorarom. 

Foto: printscreen RTV Pink

Voditelj Ognjen Amidžić im je saopštio pravila igre gde su nominovani zadrugari morali slamku ustima da provuku kroz otvarač na limenci i od nje naprave piramidu za određeno vreme. 

Foto: printscreen RTV Pink

Kao pobednik iz ove igre izašao je Lazar Jeremić i njemu su bili duplirani glasovi, a kakva je situacija nakon sabranih glasova, Ognjenu je saopštila voditeljka Dušica Jakovljević.  

- Rezultat je bio sledeći:jedan od vas ima 70% glasova, drugoplasirani ima 19% glasova, a trećeplasirani ima 11% - rekao je voditelj Ognjen. 

Foto: printscreen RTV Pink

Ognjen je saopštio da je najmanji procenat glasova publike osvojio Marko Stolić i da je vreme da se pozdravi sa zadrugarima i da napusti velelepno imanje u Šimanovcima. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija