• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

06.11.2018

12:21

KIJA KOCKAR I DALJE U BOLNICI! Čeka rezultate biopsije!

Rijaliti

KIJA KOCKAR I DALJE U BOLNICI! Čeka rezultate biopsije!

Podeli vest

Kija Kockar juče je operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju, a kako saznajemo operacija je prošla u najboljem redu

Pevačica i pobednica prve sezone "Zadruge", Kija Kockar, oporavlja se nakon intervencije koju je tokom jučerašnjeg dana imala na Institutu za onkologiju i radiologiju.

Kija je operisana nakon što su joj otkrivena tri tumora na dojci, a sada se čekaju dalji rezultati biopsije.

Kija je, inače, u knjizi koju je objavila pre nekoliko nedelja opisala trenutak kada je saznala da ima zdravstveni problem.

- Dogodilo se to da sam sasvim slučajno napipala neke kvržice na grudima. Nije mi bilo svejedno jer znam da to može značiti mnogo toga. Odmah sam zakazala pregled kod mog doktora i ultrazvuk je pokazao da imam tri tumora. Usledio je i niz drugih pregleda. Uskoro ću imati hirurški zahvat koji će pokazati da li su tumori benigni ili nisu - piše u Kijinoj knjizi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čedo

pre 5 godina

Kiji želim brz oporavak. Zdravlje je najvažnije.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija