• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2018

17:24

(VIDEO) SJE*AO SI ME ZA CEO ŽIVOT! ALEKSANDRA NASRNULA NA IVANU, PA OSULA DRVLJE I KAMENJE NA KARAĐORĐA, obezbeđenje sprečilo haos!

Rijaliti

(VIDEO) SJE*AO SI ME ZA CEO ŽIVOT! ALEKSANDRA NASRNULA NA IVANU, PA OSULA DRVLJE I KAMENJE NA KARAĐORĐA, obezbeđenje sprečilo haos!

Podeli vest

Iznervirana Aleksandra Subotić je odučila da priđe Mini i Ivani Vrbaški koje su srećno plesale. U tom trenutku je pokušala da se sa njom fizički obračuna, ali ju je obezbeđenje u tome sprečilo

- Hajde da nazdravimo, Aleksandra - rekla je Mina sa osmehom na licu, što je kod Aleksandre probudilo gnev.

Njen momak David Dragojević je nastojao da je odvuče iz Bele kuće kako bi je smirio. Na putu za izlazak iz kuće ona je počela da lomi sve pred sobom. Nekoliko zadrugara nije uspelo da je smiri.

Foto: pink.rs

- Pustite me na miru, jebo vas rijaliti. Ostavite me na miru, poludeću - vikala je Aleksandra iz sveg glasa i počela da lomi sve pred sobom.

- Kako može da mi govori takve stvari, ne mogu da verujem, ko je ona da mi tako kaže. Isto su mi i tamo radili. Ona je bila tu kada su mi ovo radili, pustite me svi - nastavila je da viče Aleksandra.

Foto: pink.rs

- Sram te bilo, sje*ao si me u oba rijalitija - vikala je na svog oca Karađorđa koji je prišao da vidi šta se dešava.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta:

(VIDEO) IVANA I KARAĐORĐE SE VERILI, Aleksandra na ivici nervnog sloma: DOŠLI STE MENE DA ZAJE*AVATE?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija