• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

16.11.2018

11:22

(VIDEO) CELA SRBIJA SE SMEJALA BANETOVIM LAŽNIM SUZAMA, a sada je SNIMAK pušten zadrugarima! Zerina se gušila, NIJE MOGLA DA DOĐE DO DAHA!

Rijaliti

(VIDEO) CELA SRBIJA SE SMEJALA BANETOVIM LAŽNIM SUZAMA, a sada je SNIMAK pušten zadrugarima! Zerina se gušila, NIJE MOGLA DA DOĐE DO DAHA!

Podeli vest

Zerina Hećo i Bane Čolak su pre nekoliko dana ušli u žestoku svađu, kada je Zerina rekla svome dečku da želi da ga ostavi i da ne želi više da spava sa njim. Kako bi on to sprečio, Čolak je od pljuvačke napravio lažne suze

Time je primorao da ona provede određeno vreme sa njim i teši ga. Večeras je zadrugarima emitovan ovaj snimak zbog koga su Zerini potekle suze.

- Šta god da ja sada kažem. Neka misli ko šta hoće. Ja nemam razloga da se sada pravdam "ja sam hteo ovo, ja sam hteo ono" Ja prvi ovo da vidim rekao bih da je ovo fejk, ja neću da se mešam ni u čije mišljenje, samo mi je bitno njeno mišljenje. Ja bih ovo da zaboravim što pre - rekao je Bane.

- Kad sam rekla da on ima ozbiljan problem, niko to ozbiljno ne shvata. Meni je žao što se ovo njemu dešava. Meni ovo nije smešno. Jako mi je ružno, jako mi je teško. Proživaljavam svaki dan pakao i ne znam gde da se sklonim - rekla je sa suzama u očima Zerina.

Foto: printscreen youtube

- Ovo je smišljeno urađeno i sa namerom. Nije on lud, nego je jadan. Sine, ne možeš nekoga da ucenjuješ da ostane sa tobom na silu - rekao je Miki Đuričić.

Pčelar iz Kupinova je poveo očinski razgovor sa Banetom i posavetovao ga da se udalji od Zerine, a potom ga i iskritikovao.

Žena nije više sa tobom. Treba da ti bude jasno, neće žena da te ostavi u ovom stanju, jer se saoseća sa tobom. Pusti ti nju, nemoj je terati da ona to kaže. Praviš lažne suze, ucenjuješ je, kakva je to ljubav sine - pričao je Miki Banetu.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

ZERININA MAMA SE PLAŠI DA ĆE ČOLAK DIĆI RUKU NA NJENU ĆERKU: Bane će ubiti Zerinu kao što je Kapisoda Kseniju!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija