• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

16.11.2018

21:23

(VIDEO) LUNA LUPILA ŠAMARČINU TOMI! Zadrugar je isprovocirao Đoganijevu, a onda se umešao David... OBEZBEĐENJE HITNO REAGOVALO!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA LUPILA ŠAMARČINU TOMI! Zadrugar je isprovocirao Đoganijevu, a onda se umešao David... OBEZBEĐENJE HITNO REAGOVALO!

Podeli vest

Tokom večeri došlo je do žestoke svađe između Lune Đogani i Tomislava Panića koji je prekoreo blogerku što je previše bliska sa Davidom Dragojevićem. To je blogerki zasmetalo, pa je ušla u verbalni sukob sa njim

- Ti se skloni, on ima devojku. Skloni se od njega, on ima devojku. Zašto igraš uz njega? Ja se družim sa njim, ali ne igram uz Sandru - prekoreo je Toma Lunu.

Foto: printscreen RTV Pink

- Nemoj da mi praviš ovde rijaliti priče! Pederčino raspala. Iskoristio si mene da bi bio u kadru. Stoko jedna, nemoj da si mi se obratio. Sad si pokazao kakvo mišljenje imaš o meni. Ti si go*no, prljav si kao čovek. Naje*aćeš - vikala je Luna na njega. 

Foto: printscreen RTV Pink

Situacija se toliko zahuktala, Luna je pobesnela, pa je fizički nasrnula na Tomu i udarila mu šamar. Potom se i Toma uneo blogerki u facu, a David je rešio da je odbrani i obračuna se sa Panićem.

U jednom trenutku David se zaleteo na Tomu, pa ga je zamalo udario, ali je, srećom, obezbeđenje odmah odreagovalo i razdvojilo ih kako ne bi došlo do većeg okršaja.

Foto: printscreen RTV Pink

Toma je zbog ovoga završio u zatvoru, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anja

pre 5 godina

Lunjara nosata napolje, koji je to olos, sta sve radi da bi bila u centru paznje, unistice Davidovu I Aleksandrinu vezu jer ona flertuje sa svakim muskarcem, a svako je treba zamisliti bez kose koju joj u zadruzi feniraju jer joj se je u prosloj godini pretvorila u slamu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija