• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/pink.rs

18.11.2018

00:14

(VIDEO) NIKO NIJE OČEKIVAO DA ĆE NJIH DVE BITI NOMINOVANE: Sledi im borba za opstanak u Beloj kući

Rijaliti

(VIDEO) NIKO NIJE OČEKIVAO DA ĆE NJIH DVE BITI NOMINOVANE: Sledi im borba za opstanak u Beloj kući

Podeli vest

Kao što ste i navikli svake subote, u "Zadruzi" su večeras održane nominacije. Naime, ove noći su učesnici odlučivali između dva potrčka ko će otići u izolaciju, dok je publika takođe dala svoj glas i izabrala drugog nominovanog.

Ovonedeljni vođa Tomislav Panić Toma za svoje potrčke je izabrao Aleksandru Subotić i Minu Vrbaški, a večeras su zadrugari odlučili da u izolaciju ode jedna od njih dve. 

S obzirom na to da je Karađorđe Subotić, Aleksandrin otac mnogi su smatrali da će čak i pored njihovog sukoba, on poslati Minu u izolaciju, ali Karađorđe je sve iznendio i nominovao Sandru. 

- Ja šaljem Aleksandru da ide kući. Trebalo bi da bude sa ćerkom - rekao je Karađorđe. 

- Ti sad hoćeš da ja napustim rijaliti. Hvala - izjavila je Aleksandra. 

Jelena Golubović se tokom nominacija veoma iznervirala, pa je urlala i izjavila da ona nikada nije uvredila Miljanu Kulić, međutim ova tenzija se brzo stišala.

Zadrugarka nominovana od strane sovjih cimera je Aleksandra koja će se sutra u duelu boriti za opstanak u Beloj kući. 

Iskreno, s*re mi se od vaših izlaganja. Niko ovde nije toliko dobar sa Minom. Dobar deo vas nije dobar sa njom i ne mislite da je inteligentna, niti pametna. Vi samo vidite konkurenciju u meni - izjavila je Subotićeva.

Zadrugarka koji je imao najmanje glasova publike je Suzana Perović Blondi i ona će prenoćiti u izolaciji sa Aleksandrom, a sutra će se boriti za opstanak u Zadruzi. 

 

(VIDEO) LAZAR JEREMIĆ IZJAVLJUJE LJUBAV SVOJOJ VERENICI ANĐELI! Tvrdio je da mu ona nije ništa, ALI SNIMAK GOVORI SUPROTNO!

 

SVAKA ČAST MOM SINU! Davidova majka šokirana Aleksandrinim ponašanjem, evo šta je rekla o Ani Korać!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija