• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

19.11.2018

17:18

(FOTO) POSLE SVEGA SANJA ĆE JE OSTAVITI?! Matora se uplašila zbog odnosa sa Norom, a evo šta kaže STANKOVIĆEVA!

Rijaliti

(FOTO) POSLE SVEGA SANJA ĆE JE OSTAVITI?! Matora se uplašila zbog odnosa sa Norom, a evo šta kaže STANKOVIĆEVA!

Podeli vest

Jovana Tomić Matora ostvarila je u "Zadruzi" blizak odnos sa atraktivnom Makedonkom Eleonorom Miljković, što se njenoj devojci Sanji Stanković, koja ju je ispratila u drugu sezonu hiperrijalitija Televizije Pink, uopšte nije dopalo

- Nervira me njen odnos sa Eleonorom, ako se ne povuče i desi se da ja uđem u Zadrugu, napraviću skandal! Ja nemam ništa protiv Eleonore, ona je okej devojka, lepa, zgodna, slobodna, može da radi šta hoće. Mota se oko Matore, njoj se može, ali Jovana tu treba da odreaguje, da kaže da ima devojku napolju, ako me već toliko voli - izjavila je Sanja za naš portal pre samo sedam dana.

Matora se u međuvremenu distancirala od Nore - shvatila je da, kako kaže, ona uopšte nije naivna i fina kakvom se predstavlja, zbog čega je stavila tačku na njihovo druženje, a zadrugari su u poslednjih nekoliko dana primetili da je Tomićeva promenila raspoloženje, najverovatnije jer strahuje kako bi na bliskost koju je imala sa cimerkom mogla da gleda njena devojka. Ipak, po svemu sudeći, ne treba da brine.

Foto: pink.rs

- Kad bi ona znala koliko ja nju volim ne bi bila tužna - glasila je rečenica koju je Sanja ispisala na Instagramu iznad Matorine fotografije, čime je dokazala da u nju i dalje ima poverenja, te da razdvojenost nije uticala na to da se emocije ugase.

MIKI ŠOKIRAO ZADRUGARE: Odlazim zauvek!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 5 godina

Ajmo Pink propagiraj LGBT veze,samo napred...nek' dečaci i devojčice vide da je ok voleti osobe istog pola.... Šta ima veze Matira je ok što zaskače devojčice...

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija