• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pink.rs

22.11.2018

20:36

(VIDEO) ANA KORAĆ PRIZNALA DA JOJ SE SVIĐA DAVID! Aleksandra će pobesneti!

Rijaliti

(VIDEO) ANA KORAĆ PRIZNALA DA JOJ SE SVIĐA DAVID! Aleksandra će pobesneti!

Podeli vest

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da Ana Korać i David Dragojević gaje simpatije jedno prema drugom, iako su njih dvoje i te kako negirali te navode da među njima postoje neke varnice

Kako je pre samo nekoliko dana priznala da bi imala seks sa nekim u Zadruzi, ona nije želela da otkriva o kom ukućaninu je reč. Međutim, ona je najavila da želi da razgovara sa Drvetom mudrosti kako bi mu nešto saopštila, a ono što je izjavila zasigurno će šokirati sve.

- Trebala mi je neka pesma, a znam da ti nećeš da daš pesmu, ako ti nešto ne kažem. David mi je simpatičan, ali nemoj da me odaš, to ja tebi pričam. Nemam druge tajne, ali obaveštavaću te. Želim pesmu od Dina Merlina - ja ne znam gde si ti. - rekla je Ana.

Drvce je bilo iznenađeno zbog ovog priznanja, pa je podstaknuto svime što je priznala upitalo šta ju je navelo da se zagleda u zauzetog muškarca i da li bi mogla da prokomentariše njegovu vezu sa Aleksandrom Subotić.

- Ne znam da li je uzvraćeno, rekla sam samo da mi je simpatičan i to ti je mnogo što sam ti rekla. Zanimljiv je baš i simpatičan, eto. Lep je, baš je zanimljiv i šta god da izgovori meni je sve smešno. Nisam stručna da bih komentarisala njihovu vezu, oni su ipak dugo zajedno, ne znam šta bih tu rekla. Čudna je malo veza - rekla je Koraćeva.

SVAKA ČAST MOM SINU! Davidova majka šokirana Aleksandrinim ponašanjem, evo šta je rekla o Ani Korać!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija