• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

23.11.2018

20:07

SLOBA RADANOVIĆ U SVAĐI SA BLOGERKINIM OBOŽAVAOCIMA! LUNINI FANOVI: Slobo, nosićeš je na duši! RADANOVIČ: Marš u pi*ku materinu!

Rijaliti

SLOBA RADANOVIĆ U SVAĐI SA BLOGERKINIM OBOŽAVAOCIMA! LUNINI FANOVI: Slobo, nosićeš je na duši! RADANOVIČ: Marš u pi*ku materinu!

Podeli vest

Sloba Radanović je oterao u pi*ku materinu fanove Lune Đogani, koji su mu na Instagramu pisali da će nositi na duši blogerku!

Pevačeva bivša ljubavnica je doživela nervni slom kada je on u utorak uveče došao u "Zadrugu 2" da bi nastupao na žurci, ali je odbio da s njom razgovara. Đoganijeva je nakon njegovog odlaska zapomagala pred kamerama da joj se vrati, ali pevač ne želi ponovo da bude s njom. Zbog toga je naišao na osudu Luninih fanova.

- Ovu devojku ćeš nositi na duši ceo život, a kada budeš umirao, nećeš imati nikog da ti oprosti - jedna je od poruka koju je Sloba dobio na društvenim mrežama, a na koju je burno reagovao:
- Marš u pi*ku materinu!
- poručio im je Sloba.

Lunina majka Anabela Atijas je tužna što je gledala svoju mezimicu u psihičkom rastrojstvu.
- Trudila sam se da ne gledam sve što se dešavalo. Moja ćerka se držala kao lavica, a u stvari je ranjena srna. Slomila se na kraju. Da je kod kuće, niko je ne bi video. Koliko smo samo puta tako plakale u svoja četiri zida. Sve je to opravdano, veliki je to bol. Ponosna sam na nju - rekla je denserka.

SLOBA OTKRIO PRAVU ISTINU! Evo zbog čega je zauvek stavio tačnu na vezu sa Lunom!

Luna saznala da je Sloba kresnuo Anu

 

Luna je saznala da je Sloba imao seks sa njenom cimerkom iz rijalitija Anom Korać.
- Ana, Miki Đuričić te je malopre nazvao Slobinom ljubavnicom i rekao da si se je*ala sa njim. Još nekoliko ljudi mi je to reklo - kazala je blogerka starleti, koja se nije potresla zbog cele situacije.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mitra

pre 5 godina

Srno naša malena, prestani jda piješ alkohol,jer si pod jačom terapijom.Drugo, apsolutno ne jriličijednojj damici takvo ponašanje.postaješ neprimerena u svom onašanju, dolaziš donervnihslomova nepotrebno. Umislila si i stvorila od njega viziju predivnogčoveka, koji te voli kao i ti njega. Pusti te ludosti. završilo se kao i svaka veza. Za čim žališ, za nečim što se zove NIŠTA on nema nikakvu više vrednost za tebe Izbriši ga iz sećanja Totalnij IGNOR,kao na kraju Zadruge1 kada si ga ostavila. Ignorisala si ga i napolju, zašto sada liješ suze. Jedini rzlog je mešanje alkohola i tableta. Lunu podržavma u normalnim stvarima,ali ovo što radi su gluosti. Anabela,nema opravdanja jza sve ovo.Mnogo je ružno.Ovakvo histerisanje je samo blamiranje i davanje reklame nekome ko odavno nije u njenm životu. Ne podržavaj je u gluostima.kakva ljubav, to je prošlost, bilo i završeno. Idemo dalje.Jednosavno ona se i dalje tripuje,ali samo kada je pijana.ALKOHOL NE,NE.Ona ne može da ga nosi. Lično je obožavam, ali gluosti ne održavam. Anabela, moraš da joj tresneš u lice istinu, da bi shvatila da nije u pravu. To su gluposti što ona radi. Ona takvih sto napolju ima i može da bude sa njima, koji će joj moj ovaj provincijalac. Razmazile te je i sve joj odobravate, to nije u redu. Dete mora da ima granicu u svemu. Kakv abol, kakva ljubav, to je jsamo povredjena sujete i ništa više, sem toga ona je tako želela, šta sada hoće????

ana

pre 5 godina

kratko i jasno ...loš čovek prevarant kukavica izdajica sve najgore

Ana

pre 5 godina

Sloba kaže da ima miralne kodekse. Jos uvek se zbog ovog smejem. Da li su javna prevara i seks moralni kodeksi?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija