• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer.rs

24.11.2018

17:18

(FOTO) MOMENTALNO LETI NAPOLJE? Do sada neviđen prekršaj u Zadruzi! Vraćene su kamere i evo ko je krivac!

Rijaliti

(FOTO) MOMENTALNO LETI NAPOLJE? Do sada neviđen prekršaj u Zadruzi! Vraćene su kamere i evo ko je krivac!

Podeli vest

Učesnike rijalitija "Zadruga" jutros je dočekao nikad grozniji prizor u toaletu. Balega iz štale rasuta je po toaletu, zbog čega je on bio van funkcije

Ceo dan se po imanju spekuliše ko je to mogao da uradi, ali niko nije želeo da prizna krivicu. Zorica Marković je čak napomenula da je to sigurno uradio neko ko bi njoj naudio.

Foto: pink.rs

Međutim, produkcija nije sedela skrštenih ruku. Vratila je kamere kako bi utvrdila krivca, a onda je usledilo iznenađenje.

Foto: pink.rs

Na snimku se tačno vidi da je upravo Zorica Marković donela punu kofu balege koju je rasula po toaletu.

Foto: pink.rs

Da li će nakon ovoga uslediti žestoka kazna ili možda čak i diskvalifikacija, ostaje da vidimo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
don kihot

pre 5 godina

Zorica je stara krava, samo rep joj fali, ponaša se s ve u skladu s rođenjem u štali! Vime joj je poveliko, ali sve joj džaba, ne mož` nikad da prihvati da je stara baba! Zanimljiva nikom nije, a na silu želi da šeficu izigrava, naređenja deli. Naopake je naravi, na mladiće slaba, svako joj se s puta sklanja jer je nadžak-baba!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija