• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

04.12.2018

15:04

(VIDEO) NIJE MOGLA DA VERUJE SVOJIM OČIMA! Goca šokirana onim što je zatekla u Beloj kući!

Rijaliti

(VIDEO) NIJE MOGLA DA VERUJE SVOJIM OČIMA! Goca šokirana onim što je zatekla u Beloj kući!

Podeli vest

Kišovito popodne u Zadruzi je odlučila da ulepša Gordana Džehverović koja je ponovo burno reagovala kada je videla u kakvom je očajnom stanju Zadruga. Higijena zadrugara još uvek nije na nivou koji bi mogao da zadovolji Gocu, pa je ona grdila vođu Lepog Miću, ali se ubacivao Karađorđe Subotić koji se pravdao da on čisti za sobom, ali ne može da postigne da održi mir

Zadrugarke Luna Đogani i Jelena Krunić su joj odmah pokazake kakvo je stanje u kupatilu, kao i uvek sledila nje Gocina iskrena reakcija.

- Iju! Ljudi moji, da li vidite vi ovo? Ovo izgleda kao javi wc! Ja sam šokirana stanjem kupatila - vikala je Gordana.

 - Ja ću da očistim toalet, hajde smirite se, samo da popijem kafu - rekla je Jelena posle čega je usledio aplauz.

Lepi Mića je kasnije pristigao u Belu kuću pa mu je Gordana naredila da sazove sastanak kako bi se higijena dovela do prihvatljivog nivoa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija