• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

04.12.2018

16:07

(FOTO) NADEŽDIN BRAT JE UBIJEN PRE VIŠE OD DVE GODINE! Danas bi napunio 27 godina, a pevačica je napisala emotivnu poruku...

Rijaliti

(FOTO) NADEŽDIN BRAT JE UBIJEN PRE VIŠE OD DVE GODINE! Danas bi napunio 27 godina, a pevačica je napisala emotivnu poruku...

Podeli vest

Brat pevačice Nadežde Biljić ubijen je pre više od dve godine

Naime, on je trebalo danas da napuni 27 godina, a Nadežda je imala potrebu da mu se obrati:

-  Tebrice moj mili lepi, danas bi slavili tvoj 27. rođendan, strelac moj najmiliji, neka ti je laka zemlja, čuvaj nas sa neba, budi naš anđeo čuvar, čuvaj nas kao i mi tebe od zaborava!!! Voli te tvoj tebrica, nedostaješ mnogo, živiš brate u mojoj glavi i srcu, živiš i tako će biti dok me bude, srećan rođendan lave moj.

Brat popularne učesnice rijalija "Zadruga", Damjan Dragojlović je ubijen sa tri metka. On je radio kao obezbeđenje u kafiću u kome se dogodilo ubistvo, svi su imali samo reči hvale.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija