• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

06.12.2018

08:41

(FOTO) KIJA KOCKAR ponosno pokazala ožiljak od operacije na grudima!

Rijaliti

(FOTO) KIJA KOCKAR ponosno pokazala ožiljak od operacije na grudima!

Podeli vest

Kija Kockar je u toku jučešranjeg dana odlikovana na valjevskom "Oskaru popularnosti", i to sa čak dva trofeja

Naime, pobednica "Zadruge" sa sobom je kući ponela Oskara za medijsku ličnost godine, kao i za duet godine ("Ne vraćam se na staro" sa Ministarkama).

- Imam već Beogradskog pobednika za medijsku ličnost, kao i nagradu za gej ikonu 2018. godine - uz osmeh je za "Svet" rekla Kija, dodajući da je veoma zadovoljna početkom karijere.

Vlasnica hita "Potpis" otkrila je da će nova pesma doživeti premijeru u ponedeljak, kao i da će publiku uskoro obradovati nekolicinom dueta, ali da nijedan od njih neće biti sa bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem.

Na konstataciju novinarke da je prilično neobično to što je pokazala ožiljak od operacije na grudima, bez pokušaja da ga zakamuflira, Kockareva je odgovorila:

- Malopre je neko mislio da sam se umazala hemijskom. Svakako je tu, tako da nema potrebe da ga skrivam. Uostalom, ne želim da stavljam bilo šta što nije prirodno preko toga - objasnila je Kockareva, dodajući da je ponosna na sebe zbog načina na koji je prošla kroz sve to.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#kijakockar #kijaarmy #kija

A post shared by ? Kristina Kockar ? (@kija.kockar.89) on Dec 5, 2018 at 11:59am PST




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lea

pre 5 godina

Ooooo,Bože,ne mogu da verujem dokle je spalo novinarstvo,zar baš svaku glupost ove nebitne Kije mora da objavite.Po čemu je ta žena zaslužila da bude toliko zastupljena u medijima?Ne pišite svakakve gluposti,pustite je da ode tamo gde i treba u zaborav!

Ena

pre 5 godina

Bravo i Bravo za sve napade od koga sve ne,zelim ti Svu srecu i neka te Bog Cuva kao i sve hrabre,ovde u LA bilo kakav talenat se ceni i nema zlonamernih,ti budi to sto jesi,jer niko od njih niti je Maria Callas ili Dostojevski,Bravo za hrabre i vredne ljude

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija