• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.12.2018

07:47

(VIDEO) ZA NJEGA JE IGRA ZAVRŠENA! Ovaj takmičar je  zauvek napustio Zadrugu!

Rijaliti

(VIDEO) ZA NJEGA JE IGRA ZAVRŠENA! Ovaj takmičar je zauvek napustio Zadrugu!

Podeli vest

Sinoć je u "Zadruzi" bilo održano još jedno izbacivanje. Među nominovanim su se našli Karađorđe Subotić, Marko Petrušević Petrući i Mika Vasić

Njih trojica su se prvo takmičili u igri, u kojoj je najbolji blizanac bio Vasić, kojem su duplirani glasovi.

Miki to na kraju nije pomoglo, jer je imao 22 odsto glasova, najmanje od svih nominovanih zadrugara. Petrući je imao 42 odsto glasova, dok je Karađorđe ima 36 odsto. Vasić bio taj koji napušta rijaliti. Zadrugari su bili ubeđeni da Mika neće biti izbačen, međutim glasovi su sve iznenadili.

Nakon što se pozdravio sa svima, on je napustio velelepno imanje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEJANA

pre 5 godina

KOJA SU BILA PITANJA POSTAVLJENA NOMINOVANIMA KARAĐORĐE SUBOTIĆU, MARKU PETRUĆIJU I MIKA VASIĆ

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija