• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

11.12.2018

22:01

(FOTO) NIKAD GA U GOREM STANJU NISAM VIDELA! Oglasila se Davidova majka, OČAJNA ZBOG SINA!

Rijaliti

(FOTO) NIKAD GA U GOREM STANJU NISAM VIDELA! Oglasila se Davidova majka, OČAJNA ZBOG SINA!

Podeli vest

Prethodno veče u Beloj kući je bilo veoma stresno za Zerinu Hećo, Aleksandru Subotić i Davida Dragojevića koji su došli u žestok okršaj. Naime, Subotićeva je potencirala na temi da je Zerina silovana i svojim uvredama je isprovocirala do te mere da je ona fizički nasrnula na nju

U svađu se umešao i David, koji je želeo da smiri situaciju, ali se sve otrglo kontroli, pa je Dragojević pao u teško psihičko stanje i želeo da napusti "Zadrugu 2".

Biljana Dragojević, njegova majka, veoma je potresena zbog njegovog stanja. 

Foto: pink.rs

- Nikad ga u gorem psihičkom stanju nisam videla. On je meni već danima loše, baš je smršao. Aleksandra uskače u sve moguće svađe, a onda on mora da je brani. Ne mora, ali logično je. Aleksandra je mogla da prećuti, on joj je nekoliko puta rekao: "Sedi, smiri se!", da ga je poslušala ništa od ovoga ne bi bilo. To je Zerina radila i u prethodnom rijalitiju. Ona je ranije bila, mogu slobodno reći odvratna prema Aleksandri, ničim izazvana ju je provocirala. Kada smo suprug i ja dovezli Aleksandru i Davida u karantin i kada smo videli Baneta i Zerinu, bila sam iznenađena otkud njih dvoje zajedno. Ali sam tada rekla oboma da su Zerina i Bane za njih dvoje vazduh. Ona ovo sada radi da bi došla do izražaja, više nije sa Banetom, nema svađe sa njim, nema kadra. Ne radi ništa da bi bila interesantna. Sve ono što je rekla Aleksandra je bilo tačno i sve to se zna, ima na Jutjubu, ne znam zašto ju je ovo sada pogodilo toliko - kaže Davidova mama. 

Foto: printscreen RTV Pink

Takođe, Biljana nam je otkrila i da smatra da su Aleksandra i David složniji nego ikad i da je za to zaslužna Ljuba Pantović. 

Foto: printscreen RTV Pink

- Ja mislim da je njih dvoje ujedinio Ljubin ulazak. Ona ih je samo zbližila. Ona stalno nešto spolja kopa po njihovim životima i pokušava da ih rastavi. Čekala je momenat da oni uđu u rijaliti, pa da uđe i ona i rastavi ih. Ali je obrnuto bilo. Njih dvoje sada nemaju svađe, niko sada ne razume da Aleksandri ništa ne smeta upravo zbog toga što oni neće da dozvole da ih Ljuba rastavi i uradi ono što je naumila - istakla je Biljana u intervjuu za Pink.rs.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija