• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

12.12.2018

19:03

(VIDEO) LUNA U ZADRUZI ČULA SLOBU! Odmah se probudila i pridigla iz kreveta! O NJENOJ REAKCIJI SVI PRIČAJU!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA U ZADRUZI ČULA SLOBU! Odmah se probudila i pridigla iz kreveta! O NJENOJ REAKCIJI SVI PRIČAJU!

Podeli vest

Zadrugari su danas uživali u još jednoj epizodi radija "Amnezija", a Veliki šef je za ukućane imao dva iznenađenja. Tokom izbora za "Hit nedelje", ukućani su prvi put imali priliku da prvi put čuju novu pesmu Kije Kockar i Stoje, "Ko bi rekao"

Čim se pesma začuka sa zvučnika svi pogledi su bili uprti u Lunu Đogani i čekala se njena reakcija. Međutim, Luna je nastavila da leži okrenuta ka zidu i nije reagovala na glas svoje velike suparnice.

Nakon toga usledilo je još jedno iznenađenje za Lunu. Veliki šef je pustio novu pesmu njenog bivšeg dečka i Kijinog bivšeg muža Slobodana Radanovića. Zadrugari su uživali u numeri "Kocka" koja je već postala hit i komentarisali su koliko im se pesma sviđa.  

Čim je čula glas svoje bivše, neprežaljene ljubavi, Luna se uspravila u krevetu i sa setnim izrazom lica je otpevala refren čije je reči već zapamtila.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

KIJA ODMAH POZVALA SLOBU! Čim je videla RADANOVIĆEVU UMRLICU usledio je poziv! EVO ŠTA MU JE REKLA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija