• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

18.12.2018

08:47

(VIDEO) ŽESTOKA SVAĐA ŽENA ZBOG ĐOGANIJA! Devojke Adama napravile pravu pometnju u Zadruzi! LETELE ČAŠE!

Rijaliti

(VIDEO) ŽESTOKA SVAĐA ŽENA ZBOG ĐOGANIJA! Devojke Adama napravile pravu pometnju u Zadruzi! LETELE ČAŠE!

Podeli vest

U rijaliti programu "Zadruga 2" borave Marijana Zonjić i Biljana Micić koje su bile u vezi sa Adamom Đoganijem, koji je takođe jedan od učesnika najgledanijeg TV formata na našim prostorima

Tokom "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem" kada je tema bio ljubavni odnos Rebeke Popović i Marka Petruševića Petrućija, došlo je do žestoke svađe između Marijane i Biljane.

Foto: printscreen RTV Pink

Biljana je u jednom momentu gađala Marijanu čašom koja se našla na stolu, a sve vreme tešio ju je i grlio nekadašnji momak Adam Đogani, dok su Maja Marinković i Dorotea Jovanović skakale po kući.

Foto: printscreen RTV Pink

- Ko tebe šta pita? Nemoj da dobacuješ! Smejaćeš se k*rvetino mala! D*oljo jedna mala, idi kod Čolaka! - vikala je Biljana.

Foto: printscreen RTV Pink

- Ćuti bre debela! Debela! Debela! Pazi silikone, mala, uradila si skoro s*se! Hajde agresivcu, samo dobacuješ tu za stolom, ništa ne smeš da kažeš u lice. K*rvice jedna mala! Tebe se Adam i ne seća, tek te se setio sada kada si ušla - govorila je Marijana Biljani.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JaPaja

pre 5 godina

Od svih nepristojnih ucesnika u ovom rijalitiju jedini koji je gori od svih je Milan Milosevic. Tolika kolicina bezobrazluka moze imati samo novinar tipa Milana. Pristrastan, podmukao, zlonameran. E sad da li ga je tako instruisala produkcija ili je on takav po prirodi ne znam. Za ceo rijaliti bi bilo posteno i zdravorazumski da ga izbace i ostav vodjenje emisije iskusnim i neiskvarenim voditeljima.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija