• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

19.12.2018

09:17

(VIDEO) ŽESTOK SEKS U ZADRUZI! Prvo je bio sa Jelenom Krunić, a sada je gužvao posteljinu sa REBEKOM!

Rijaliti

(VIDEO) ŽESTOK SEKS U ZADRUZI! Prvo je bio sa Jelenom Krunić, a sada je gužvao posteljinu sa REBEKOM!

Podeli vest

Nakon žurke u toku koje su ove nedelje pevali Šako Polumenta i Katarina Grujić, bilo je veoma burno u Zadruzi. Dok je zbog svađa pojedinih stanara moralo da reaguje obezbeđenje i da ih vodi u zatvor, u sobi za izolaciju sve je prštalo od ljubavnih varnica

Marko Petrušević Petrući, koji je ranije imao intimne akcije sa Jelenom Krunić pred punom spavaćom sobom, ove noći završio je ispod jorgan planine zajedno sa Rebekom Popović, sa kojom je započeo romansu pre nekoliko dana.

Foto: printscreen RTV Pink

Rebeka i Petrući od samog starta svoje veze, nekoliko dana su razmenjiivali nežnosti u krevetu kada se svetla ugase, a ovoga puta su otišli korak dalje.

Ovi zadrugari su se maksimalno prepustili strastima i emocijama prošle noći, daleko od ostalih cimera.

Foto: printscreen RTV Pink

Kada je ulazio u "Zadrugu 2" Petrući je imao devojku koju je pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima prevario prvo sa Krunićevom, a zatim i sa Popovićevom koja je na početku rijalitija gajila simpatije prema Mikiju Đuričiću.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
serbone

pre 5 godina

mene samo zanima ko su "ljudi" koje interesuje ova sodoma i gomora.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija