• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

21.12.2018

08:00

(VIDEO) ZERINA NA IVICI NAERVNOG SLOMA! Izletela iz Zadruge kada je videla snimak u kom Bane zlostavlja Doroteu!

Rijaliti

(VIDEO) ZERINA NA IVICI NAERVNOG SLOMA! Izletela iz Zadruge kada je videla snimak u kom Bane zlostavlja Doroteu!

Podeli vest

Zadrugari su sinoć imali priliku da vide snimak na kom Bane Čolak dodiruje Doroteu Jovanović ispod majice, dok je spavala i nije bila svesna toga. Najburnije je reagovala Banetova bivša devojka Zerina Hećo, koja je odmah otišla do toaleta i zapalila cigaretu

Dorotea je bila šokirana kada je videla šta se zaista desilo, pa je objasnila šta misli o Čolakovom postupku.

 - Da sam to znala, ja bih njega prebila. Mislila sam da me dodirivao po stomaku i da misli da sam Zerina. Ne bi mi bilo bolesno da me muvao, ali ovo je bolesno. On hoće da zaboli Zerinu, koliko je njega zabolelo, hoće da ona pati, bude nervozna i zamrzi ga -  rekla je ona, a onda su joj postavili sledeće pitanje:

"Da li misliš da je on slagao pred svima da je spavao sa tobom kao sa sestrom jer je mislio da se ne snima?"

 - Meni je ovo odvratno. Njegova ruka je bila ispod moje majice. Rekao mi je da sam se grčila, a ja vidim sada da nisam -  rekla je zadrugarka.

 - Meni je njega postalo žao. Kriv je, ali došla mu devojka u krevet, svi se pipkaju, dirkaju, dešavalo se da te ljudi grle... Ovo je ružno. On je to uradio iz očaja, povređena mu je muškost i ego. Jako je glupav i mnoge stvari ne radi iz zle namere, već je glup. Misli da može da laže, uhvatili smo ga u 100 laži -  rekao je Miki Đuričić, dok Zorica Marković ima potpuno suprotno mišljenje.

 - Jesi inteligentna devojka, ali isuviše glumiš ludilo. Što si legla sa njim u krevet? -  pitala ju je. Zerina je sve vreme ćutala dok je slušala komentare zadrugara, a ostali su nastavili da iznose svoje mišljenje.

 - Ovo je izgledalo ružno. Odvratno se osećam. Ono što se desilo između Vladimira i mene je da je on priznao da mu se dopadam, ja sam to svima rekla. Ja bih verovatno facu polupala onome ko meni ovo uradi - rekla je Zerina na kraju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija