• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

23.12.2018

18:34

(VIDEO) PALE TEŠKE REČI ZA CRNIM STOLOM: Lepi Mića i Suzana urlali jedno na drugo, a onda se u sve upetljala i Rebeka!

Rijaliti

(VIDEO) PALE TEŠKE REČI ZA CRNIM STOLOM: Lepi Mića i Suzana urlali jedno na drugo, a onda se u sve upetljala i Rebeka!

Podeli vest

Tokom današnjeg glasanja za najtalentovanijeg i najnetalentovanijeg zadrugara za stolom je nastala svađa između Lepog Miće i Suzane Perović

Naime njih dvoje su se posvađali jer je Suzana molila Miću da je pusti da glasa prva, jer se nije osećala baš najbolje u tom trenutku, međutim Lepi Mića to nije učinio nego je puštao druge zadrugare da iznose svoje stavove.

- Rekla sam ti da mi nije dobro i ti nećes da me pustiš da pričam, sad ću poslednja da pričam - govorila je Suzana.

Foto: printscreen RTV Pink

- Što ti meni teraš inat? Ja sam vođa, ja odlučujem kada ćeš da pričaš, izvoli pričaj! - ljutito je uzvatio Mića.

Foto: printscreen RTV Pink

U svađu se umešala i Rebeka Popović koja je dobacila Suzani. Podsetimo, Miki Đuričić je nakon prisnog odnosa sa Rebekom, počeo više vremena da provodi sa Suzanom sa kojom se čak i ljubio, zbog čega ove dve zadrugarke imaju hladniji odnos u komunikaciji. 

Foto: printscreen RTV Pink

- Šta hoćes ti Rebeka? Prestani da se praviš blesava, šta se ti mešaš? Šta tebe briga šta ja radim? Hajde gledaj svoja posla, dosado jedna - govorila je Suzana.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija