• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.12.2018

10:06

(VIDEO) TI SI SMEŠNIJI OD BANETA ČOLAKA! Miljana vređala Zolu: JA SE TEBE STIDIM!

Rijaliti

(VIDEO) TI SI SMEŠNIJI OD BANETA ČOLAKA! Miljana vređala Zolu: JA SE TEBE STIDIM!

Podeli vest

Šoumen Miljana Kulić je ponovo dokazala zbog čega je ona jedna od najzanimljivijih učesnica ''Zadruge 2''

Ipak, Kulićeva je smatrala da je njen nastup mogao biti bolji ukoliko je njen dečko Lazar Čolić Zola pristao da radi ono što mu je ona predlagala.

Miljana je na sav glas vikala da se stidi njegovog ponašanja jer nije očekivala da će on toliko biti tvrdoglav kada je u pitanju nastup na ''Zadrugoviziji''.

- Pa, što si sa mnom ako se stidiš mene i mog ponašanja, evo i ja se stidim sebe kad ustanem za stolom koliko si glup. Sa tobom sam jer sam počela da jedem go*na. Mada neću da pričam ništa, ne moraš ti da znaš o čemu ja mislim. Jedva čekam da se otkačim od tebe, ja te ne znam, prerano smo se smuvali - rekla je Miljana. 

- Joj ti i te tvoje seljačke priče, ja ne bih bio sa tobom, kako tako možeš da pričaš - rekao je Zola, a onda je Miljana presekla.Nišlijka je onda grubim rečima ostavila u šoku Čolića tako što je rekla da se ne oseća srećno kada je pored njega, na šta je ovaj rekao da slobodno mogu da raskinu. 

- Ma razumeš li ti da ja nisam srećna sa tobom, alo! Ti ne možeš meni da zabranjuješ nešto! Tebi je stalo da samo promovišeš svoj posao, ti onda nigde nećeš zastupati, nemoj da me zezaš, ti si smešniji od Baneta Čolaka! - rekla je Miljana iskreno. 

Iz inata sam sve to uradio, ja znam svoj posao da radim vrlo dobro, hajde onda beži od mene. I meni svašta govore, ali ja ih ne slušam ih. Evo ja jesam tebi smešan, ali što si sa takvim momkom - rekao je Zola njoj, pa je Miljana ostala bez teksta gledajući ga. 

Miljana je shvatila da nije u pravu pa je tražila da joj Lazar oprosti tako što je legla pored njega i počela da ga ljubi.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lola

pre 5 godina

Eee miki tebi je Ivan pomogao da dobijes Zeljka sada trazis koce da napravi Milicu da bude sve u kompletu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija