• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

24.12.2018

21:21

(VIDEO) LUNA OBARA SVE REKORDE: Njen nastup na Zadrugoviziji zauzeo peto mesto na trendingu na Jutjubu!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA OBARA SVE REKORDE: Njen nastup na Zadrugoviziji zauzeo peto mesto na trendingu na Jutjubu!

Podeli vest

Na televiziji Pink, u okviru najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, Zadruge, u nedelju uveče je održana prva "Zadrugovizija" u ovoj sezoni koja je oborila sve rekorde gledanosti i napravila pravi bum! Zadrugari su dali sve od sebe da svoje nastupe izvedu perfektno, ali jedan od njih se svima posebno dopao!

Luna Đogani sinoć se predstavila pesmom Emine Jahović "I da mogu" i potpuno oduševila sve, što se i pokazalo kada je odnela pobedu putem SMS glasova i glasanja na Fejsbuku.

Ali to nije njen jedini uspeh, s obzirom na to da je njen performans trenutno peti najgledaniji video na trendingu na Jutjubu!

Foto: printscreen youtube

Nema sumnje da je ovo još jedna pokazatelj da je "Zadrugovizija" bila pravi pogodak i da se svima dopalo kako je sve izgledalo, a ukoliko ste, kojim slučajem, propustili Lunin nastup ili želite ponovo da ga pogledate, to možete učiniti u nastavku. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mica opajdara

pre 5 godina

Peva "fenomenalno" kao njena mama Bukva.sad imamo dve pevaljke Bukve Lunjara i Razija.šta reći,a ne zaplakati

Mica opajdara

pre 5 godina

Da nije smešno bilo bi tužno.šta reći,a ne zaplakati,lunja pevaljka .ha,ha,ha.teška nameštaljka

Hanibal Lektor

pre 5 godina

Jeste 5 na trejdingu , ali zašto ne stavite koliko je lajkovan a koliko dislajkovan nastup koji je "oduševio"!!! Budite realni i objavite vest i informaciju do kraja !!!

Boro

pre 5 godina

Svi slušaju bezbroj puta da bi utvrdili da li je pevala ili je samo otvarala usta. Odmah sam primetila da peva na plejbek jer je kasnila sa otvaranjem usta u odnosu na pevanje. I glas je drugaciji nego na probama.

Nina

pre 5 godina

Ovo je pevanje na plejbek ne uz matricu vec uz pevanje Emine Jahović i pratećih vokala. Jačina glasa Emine Jahović je slična kao i Lunin glas, ili im se jačina prepliće. U pitanju je prevara. Čak i zadrugari znaju da je u pitanju prevara.

Izbori 2024

Vesti

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane
Politika

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane

Ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer izrazio je očekivanje da će delegacije (tzv.) Kosova i Srbije na današnjem sastanku u Briselu pronaći rešenje za pitanje dinara koje je zadovoljavajuće za obe strane dodajući da Amerika ceni poruke koje šalje zamenik kosovskog premijera Besnik Bisljimi u vezi spremnosti da se ponude kompromisna rešenja, prenosi Gazeta ekspres.

18.04.2024

13:52

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija