• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

25.12.2018

22:59

SANJA STRAHUJE BLOGERKA ĆE DA JOJ UNIŠTI VEZU: Ulazim u "Zadrugu" da rastavim Lunu i Matoru!

Rijaliti

SANJA STRAHUJE BLOGERKA ĆE DA JOJ UNIŠTI VEZU: Ulazim u "Zadrugu" da rastavim Lunu i Matoru!

Podeli vest

Sanja Stanković ne može da podnese da gleda kako njena devojka Jovana Tomić i Luna Đogani postaju sve bliže, plaši se da se ponovo ne smuvaju

Sanja Stanković ulazi u "Zadrugu 2" da razdvoji Jovanu Tomić Matoru i Lunu Đogani, saznaje Informer. Starleta je ljubomorna što su njena devojka i blogerka bliske i strahuje da mogu ponovo da se smuvaju. To im ne bi bio prvi put, jer su već bile u vezi i ljubile se pre nego što su ušle u "Zadrugu 1".

Svađa s televizorom

Sanju, koja bi u rijaliti trebalo da uđe oko Nove godine, takođe boli što je Luna pre nekoliko meseci pljuvala Matoru, a sada se ne odvaja od nje.

- Nervira me što se Luna mota oko Jovane. Vidim da pokušava na sve načine da se približi mojoj devojci, ali razje*aću ja taj odnos, razdvojiću njih dve - poručuje Sanja za naš list.

Stankovićeva ne može da podnese to što njena devojka ne vidi koliko je blogerka neiskrena.

- Svađam se sa televizorom svaki dan zbog njih dve. Da me vidite, mislili biste da sam luda. Nervira me kada Luna ustane i kaže: "Jovanu smatram svojim prijateljem, bez obzira na sve." A kada je ranije bila u emisiji "Narod pita" rekla je: "Ne pada mi na pamet da zovem Matoru i ne bih volela da je vidim u životu." Folirantkinja, bre. Nervira me što Jovana uopšte ima kontakt sa njom - izrevoltirana je starleta.

Htela sam da ostavim Jovanu


Sanju je mnogo pogodilo i to što je Matora u rijalitiju otkrivala detalje njihovog intimnog odnosa. Bilo ju je sramota što njena devojka pred milionima gledalaca pričala o njenoj vagini i zbog toga je čak razmišljala da prekine vezu s njom.

- Zapitala sam se nekoliko puta šta će mi sve to u životu i htela sam da raskinem sa njom. Međutim, kada sam se smirila, shvatila sam da svi mi grešimo, ali ako nekog volimo - sve mu opraštamo - kaže Stankovićeva. 

 

Za razliku od Matore, koja očigledno brzo zaboravlja šta je sve porodica Đogani loše pričala o njoj, Sanja ne prelazi preko svega tako lako jer, kako i sama kaže, ima svoj stav.

- Ne može Luna meni da se folira. Napolju je pričala jednu priču, a sada u "Zadruzi" drugu. Može ona da glumi da ima amneziju, ali ja sve pamtim. 

Ima amneziju

Matorina devojka smatra da blogerka nezasluženo ima tretman zvezde u rijalitiju jer se ni po čemu nije izdvojila osim što je bila ljubavnica Slobodana Radanovića.

- Luna u prošloj "Zadruzi" ništa nije pokazala. Ajde, neću da pričam o tome što je bila sa Slobom, što mu je bila ljubavnica, ali stvarno ni po čemu drugom se nije istakla. Jedino smo shvatili da ume da bude ljubomorna. Nije pokazala da je inteligentna, snalažljiva, nije učestvovala ni u kakvim igricama, nije čistila, ma ništa. Ima amneziju od prošle godine šta je radila i pričala i to mi smeta - završava priču Sanja.

 

(VIDEO) VANREDNO STANJE U ZADRUZI! Sale Tru i Lazar U KLINČU! Obezbeđenje HITNO ULETELO U BELU KUĆU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragana

pre 5 godina

Bravo Sanja... konacno neko ko nema amneziju i ko samo istinu prica!!!

sofija

pre 5 godina

ova sanja lupeta... niti je bilo poljubaca sa matorom, niti ce biti... to sto je matora laze jem njen problem, a misljenja sam da se sanja sklanja sa ulice, a ne tbog lune... bas kao i koraceva... starlete obe i sada im je zadruga skloniste... naracno da ce se sakriti iza lune, bas kao i slobodan i kija.. to je to drustvo...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija