• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.01.2019

08:43

(VIDEO) LUNA JE KURVETINA ŠTO UZIMA TUĐE MUŽEVE I GURA PRSTE U DUPE! Aleksandra zgrozila sve svađom sa blogerkom

Rijaliti

(VIDEO) LUNA JE KURVETINA ŠTO UZIMA TUĐE MUŽEVE I GURA PRSTE U DUPE! Aleksandra zgrozila sve svađom sa blogerkom

Podeli vest

Veliki šef je priredio žurku povodom reprize Nove godine, a ujedno i povodom rođendana Dragane Mitar. Za dobru zabavu pobrinula se Ljupka Stević, učesnik prve sezone reper Nemanja Đerić Đekson sa članovima svog muzičkog sastava "Kurtoazija", a njima su se pridružili Vojke Đans, Young Palk, kao i Gazda Paja

Tokom žurke došlo je do provokacija između Đeksona i Aleksandre Subotić, kada je ona želela da se sa njim verbalno obračuna. U jednom momentu Luna Đogani je skrenula pažnju Subotićevoj da se smiri, a ona je osula žestoku paljbu po njoj. 

- Luna, odjebi! Luna, na*uši se ku*ca! - vikala je Aleksandra na Lunu, a onda došla do Davida pa mu skrenula pažnju da ne ulazi u komunikaciju sa blogerkom i tom prilikom izjavila nešto što je zaprepastilo milione gledalaca "Zadruge".

- Ona kurvetina što uzima tuđe muževe i gura prste u dupe, nemoj da ti se obratila. Ova otimačica brakova što gura prste u dupe, neka mi puši ku*ac - ispričala je Aleksandra i na sebe navukla gnev određenog dela gledalaca koji su osudili njeno ponašanje.

Na blogovima i Fejsbuk grupama posvećenim "Zadruzi", gde gledaoci komentarišu da je Aleksandra  poslednja osoba koja treba da govori ovako nešto o Luni budući da je, dok je bila maloletna, svojoj majci Ljubi Pantović otela dečka i sa njim napravila dete.

Podsetimo, Subotićeva je bila u vezi sa Aleksandrom Čabarkapom, tadašnjim dečkom svoje majke koja je boravila u rijalitiju "Farma" i nije bila svesna šta joj ćerka radi iza leđa. Aleksandra je u međuvremenu zatrudnela i maminom dečku Čabarkapi rodila ćerku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
krle

pre 5 godina

samo sto je aleksandra tad bila maloletno dete koje je iskoristio odrasli muskarac,dok je luna punoletna devojka koja je pred celom drzavom usla u vezu sa ozenjenim covekom.

lili

pre 5 godina

Pa stalno zaboravljate da napomenete, da je mamin decko ozenjen i otac cetvoro dece!I prostakusa ce nekom da moralise!

Zak

pre 5 godina

Lun a je prepametna naravno da voli oženjene.jer mi smo muskarci koji znamo kako treba sa zenama ne mislim samo na sex to zenu ispunjava i zato Luna nevoli klince kao ti Aleksandra onaj tvoj je kao devojcica zato si ti besna i emotivno prazna

tomi

pre 5 godina

Aleksandru neko iskoristio?Ha,ha......Arapi inace dobro placaju.Ima dete sa ozenjenim covekom ocem cetvoro dece, inace bivsim maminim deckom.A sto se tice Lune ,zar Balvan nije pricao, da je u fiktivnom braku, da ne zivi sa zenom i da su podneli papire za razvod ili se meni samo pricinjava.Pa ko je tu koga zaveo lazima i mutnim planovima.I sve u cilju STICANJA popularnosti, koju je i zahvaljujuci naivnoj glupaci i dobio.On i gospoda napolju zaraduju ko nikad a Luna je zaradila nocne more!

Simona

pre 5 godina

Aleksandra je pravi predstavnik jedne nemoralne devojke.Prostakuša bez oraovanja, koja nema gram empatije prema dugim ljudima. Loš je čovek.....za sve svoje fatalne greške jproziva druge ljude, a ona ih je sama pravila.... Kome ona morališe....talog iz Kaludjerice...Luna je za nju kraljica lepote i ljuavi, devojka koja ima toliko pozitvne energije u sebi, gde god se pojavi u centru je pažnje.... Luna glavu gore, svaki ološ traži kadar preko tebe.... najjači si igrač, najlepša i najkvalitetnija devojak u ovoj Zadruzi...Malena beogradjanko idemo do pobede..... neka psi laju i ljubomorišu..... ti ci carica, prelepa devojko Glavu gore, tvoje jvreme tek dolazi Idemoooooooooooomalena, do poede....

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija