• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Andrijana Milić

02.01.2019

22:16

(VIDEO) KIJA IMA SPECIJALNU ŽELJU: Deda Mraze, donesi mi vernog muža bez kompleksa!

Rijaliti

(VIDEO) KIJA IMA SPECIJALNU ŽELJU: Deda Mraze, donesi mi vernog muža bez kompleksa!

Podeli vest

Kristina Kockar hoće ponovo da se uda * Pevačica je razočarana što ju je bivši suprug Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani, ali i dalje veruje u ljubav

Kristina Kija Kockar hoće opet da se uda! Žena koja je obeležila 2018. godinu poželela je da joj Deda Mraz u narednoj donese novog muža. Pevačica je u svom pismu napisala da želi da drugi suprug, za razliku od Slobe Radanovića, bude veran i bez kompleksa.

Foto: Branko Pantelić

 

Nakon što ju je Sloba javno prevario u rijalitiju "Zadruga" sa blogerkom Lunom Đogani, Kockareva je promenila život iz korena. Od anonimne slatke brinete, postala je vamp plavuša, koja je dospela na sve naslovne strane i vrhove muzičkih top-lista. Nastupa svakog vikenda, mlati lovu, kupila je kola i stan, ali nema sreće u ljubavi. U 2019. želi da se to promeni.

- Napisala sam Deda Mrazu u pismu: "Deko, sve sam postigla sama, ne treba mi ništa od tebe. Izgubila sam muža, napravila karijeru, super mi je sve, samo mi u narednoj godini donesi muža koji je za promenu veran i koji nema komplekse " - otkriva Kija svoje želje za 2019. godinu.

Foto: Branko Pantelić

 

Pevačica ističe da je muški pregrmela sve loše što ju je snašlo u 2018. godini. Ipak, priznaje da više nema snage da se bori sa problemima, već želi da se opusti i uživa.
- Stoički sam podnela da gledam muža dok svašta radi sa svojom ljubavnicom u istoj prostoriji u kojoj sam ja. Bila sam sama na stubu srama, iako to nije bio moj sram. Pregurala sam operaciju, istrpela sam uvrede, probila sam se u sam estradni vrh iako su me šibali sa svih strana. Mislim da je zaista došlo vreme da i ja uživam - iskrena je Kockareva.

Foto: Branko Pantelić

 

Kada kaže da je došlo vreme da uživa, pevačica misli na muškarca koji će je zaštiti od loših ljudi i ružnih stvari:
- Volela bih da u narednoj godini nađem dečka koji je obrazovan, nežan, brižan, džentlmen, u kog ću imati poverenja, koji će uvek biti uz mene. Muka mi je od tuđih kompleksa koji se na meni leče, od slabića, od onih koji nemaju svoj stav i svoje ja. Znam da nije lako sa mnom, jaka sam ja za mnoge muškarce, ali sam valjda zaslužila da se nađe onaj jedan koji će moći da mi parira.

Život ko iz holivudskog filma

Foto: Branko Pantelić

 

Kristina Kockar je za godinu dana od nepoznate devojke koja je radila kao stjuardesa postala najtraženija estradna ličnost. Oko nje se otimaju vlasnici klubova, muškarci, gostuje u najgledanijim emisijama, žele je na svim naslovnim stranama...
- Moj život je kao holivudski film. Mala, slatka devojka iz kraja, koja je uvek bila ambiciozna i vredna, uspela je ni od čega da napravi nešto. I to nešto vauuu... Ponosna sam na sebe i sigurno sada neću stati - kaže Kija.

Foto: Branko Pantelić
Prostor: Azzaro Clubs
Haljine: alme_couture i mon_tresor_couture
Šminka: jovana_makeup


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bilja

pre 5 godina

Vernost, kao obostrana kategorija, može biti realna..u suprotnom, ništa! Svi za sebe želimo najbolje, a da li zaslužujemo i da li dobijamo, drugo je pitanje. "Mi smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama" - što bi rekao Balašević. Živa bila Kiki..na kraju, svako dobije ono što zasluži

SS

pre 5 godina

Nažalost takva i takvi su idoli omladine,pogotovo devojčica koje prosto postaju vulgarne i bezobrazne svojim ponašanjem na javnim mestima,što je žalosno i pogubno za Srbiju.

Kole

pre 5 godina

Kija je tako vrela i seksi. Informer definitivno ima najbolje Kijine slike.

Kole

pre 5 godina

Kija gori! Informer definitivno ima najbolje njene slike.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija